20.09.2018Nyhet

Solita rekryterar Thomas Nord till svenska ledningsgruppen

Det nordiska konsultföretaget Solita, som hjälper företag att skapa affärsvärde utifrån data, befinner sig i en aggressiv expansionsfas i Sverige. Nu stärker företaget sin organisation och anställer Thomas Nord, tidigare vd på Knowit Decision Helikopter. På Solita i Sverige kommer Thomas att ingå i den lokala ledningsgruppen tillsammans med Solitas Skandinavienchef Petronella Posti.

”Få företag lyckas kombinera ett erbjudande av helhetslösningar med en större vision om hur en partner kan jobba både agilt och lyhört, nära sina kunder. Solita är ett undantag. Jag ser fram emot att vara med och fortsätta bygga vår närvaro i Sverige”, säger Thomas Nord.

 Thomas Nord

Solita erbjuder ett brett spektrum av konsulttjänster som hjälper företag att skapa värde utifrån data. Bland företagets kunder i Sverige märks bolag som Scania och Assa Abloy.

”Vi fortsätter att växa kraftigt och rekryterar just nu intensivt till vår skandinaviska organisation, med bas i Stockholm. Lika stort värde som vi sätter på kompetens lägger vi vid att hitta människor som passar in i vår företagskultur. Thomas kommer att bli ett perfekt tillskott och vi är glada över att få välkomna honom in i gemenskapen”, säger Petronella Posti.

För mer information, vänligen kontakta:
Petronella Posti, chef Solita Skandinavien
petronella.posti@solita.se, tfn +46 766 433 600

Om Solita
Solita är ett nordiskt konsultföretag som hjälper företag att skapa värde utifrån data. Solita erbjuder konsulttjänster kopplade till datastrategi och servicedesign, byggandet av nya dataplattformar, artificiell intelligens, analysverktyg och molntjänster. Solita grundades 1996 och har i dag 700 anställda i Sverige, Finland och Estland.

Skrivare

Solita