11 februari 2019Nyhet

Solita rekryterar Lars Olof Elfversson till styrelsen

Solita_BoD_Lars_Elfversson

Det nordiska konsultföretaget Solita har rekryterat Lars Olof Elfversson till sin styrelse. Han tillträdde den 28 januari 2019.

Lars är en erfaren IT-entreprenör. År 1999 grundade han konsultföretaget Netlight, som tjugo år senare har 1400 anställda och en omsättning på över 1 miljard kronor. I dag jobbar Lars som rådgivare, investerare och entreprenör. Han har även chefsbefattningar på Chip First Ab and Medino Online Ltd.

– Vi är stolta och glada över att ha Lars ombord. Han har värdefulla erfarenheter som kommer att hjälpa Solita i vår internationella expansion, säger Jari Niska, vd på Solita.

– Det känns väldigt kul att bli en del av det här fantastiska teamet som har varit så framgångsrikt. Jag ser fram emot att bidra med mina erfarenheter från att expandera ut i Europa för att stötta Solitas fortsätta tillväxt, säger Lars Olof Elfversson.

För mer information, vänligen kontakta:
Jari Niska, vd, Solita, [email protected], tel. +358 40 524 6400

Om Solita
Solita är ett nordiskt konsultföretag som hjälper företag att skapa värde utifrån data. Solita erbjuder konsulttjänster kopplade till datastrategi och tjänstedesign, byggandet av nya dataplattformar, artificiell intelligens, analysverktyg och molntjänster. Solita grundades 1996 och har i dag 700 anställda i Sverige, Finland och Estland.

Författare

Solita