1 april 2021Nyhet

Solita utsedd till Business Transformation Partner of the Year i EMEA av Software AG

Solita, som är ledande inom strategi, design, data & teknologi har utsetts till vinnare av Software AG:s prestigefyllda pris PartnerConnect Partner Awards 2020. Priset delas ut till de partners som utmärkt sig genom exceptionella prestationer och engagemang för gemensamma kunder.

”Våra partners är hörnstenar i Software AG:s verksamhet när det gäller att koppla ihop de bästa innovationerna för att hjälpa våra gemensamma kunder att lyckas”, säger Jason Johns, General Manager, Global Alliances & Channels, Software AG i ett pressmeddelande. ”Alla vinnare visar ett enastående engagemang för att hjälpa våra gemensamma kunder att uppnå sina transformationsmål. Tillsammans är vi starkare och vi är stolta över att kalla dessa vinnare våra partners.”

Software AG är ett av de ledande företagen inom IoT, integration, API Management och Business Transformation software lösningar. Det årliga prisutdelningsprogrammet premierar de partners som förkroppsligar Software AG PartnerConnect-värden och utmärker sig i sin förmåga att hjälpa kunder att lyckas.

”Vi är stolta över att vårt intensiva kundarbete uppmärksammas inom strategi, design, business transformation och verksamhetsutveckling. Vi har ett bra samarbete med Software AG som sträcker sig två årtionden tillbaks och vi ser fram emot fler spännande fall där vi kan hjälpa våra kunder att bli än mer framgångsrika”, säger Gert Ottosson, Director, Business Development, Design & Strategy på Solita.

Solitas tjänster sträcker sig från strategisk konsultverksamhet till service design, verksamhetsutveckling, digital utveckling, data, AI, digital analys, moln- och integrationstjänster. Solita hjälper många företag och organisationer i sin resa inom business transformation och process excellence området i norra Europa, bland annat kunder som Ericsson och SKF.

Solita fortsätter att växa snabbt i Norden och övriga Europa. För mer information och för öppna jobbpositioner i Sverige, läs mer här.

Ytterligare uppgifter:

Gert Ottosson, Director, Business Development, Design & Strategy, Solita, tfn +46 70 830 69 11, [email protected]

Johan Thyblad, VD, Solita, tfn +46 70 673 10 08, [email protected]

Om Solita
Solita är ett snabbväxande digitalt transformationsföretag som drivs av teknik, data och mänsklig insikt. Våra tjänster sträcker sig från strategi till affärsdesign, verksamhetsutveckling, digital utveckling, data, AI & analys, moln- och integrationstjänster. Solita grundades 1996 och sysselsätter nu över 1100 digitala affärsspecialister i Finland, Sverige, Estland, Tyskland, Danmark och Belgien. Vi hjälper företag och samhällen att förnya sig med effekter som varar.

Om Software AG
Software AG är mjukvarupionjären i en uppkopplad värld. Sedan 1969 har de hjälpt över 10000 organisationer att använda programvara för att koppla samman människor, avdelningar, system och enheter. Software AG digitaliserar företag med hjälp av integrations- och API:er, IoT & analys och affärs- och IT-transformation. Software AG:s produkter skapar ett ständigt dataflöde som gör att allt och alla kan arbeta tillsammans. Företaget har mer än 4 700 anställda i fler än 70 länder och en årlig omsättning på över 800 miljoner euro, med målet att överstiga 1 miljard euro till år 2023.

Författare

Solita