MuleSofts API- och integrationslösningar

Behovet av integrationer ökar: rätt användning av data är en stark konkurrensfördel. Integrationslösningar krävs för agil produktion av återanvändbara gränssnitt och för övergripande kontroll. API-driven integrationsarkitektur kan anpassas efter förändringar i affärsverksamheten. MuleSoft Anypoint Platform är en lösning för utveckling av moderna API- och integrationslösningar. Erfarna specialister på Solita kan hjälpa dig att utveckla och hantera integrationer, API:er och molntjänster.

MuleSoft är ledande inom API- och integrationslösningar

MuleSoft Anypoint Platform används för att utveckla moderna API-drivna integrationsarkitekturer. Lösningen bygger på att skapa ”lätta” och användarvändliga API:er, i stället för direkta ”point-to-point”-anslutningar mellan system. Det API-drivna tillvägagångssättet omvandlar integrationer till värdefulla och återanvändbara resurser. MuleSoft Anypoint Platform erbjuder verktyg för en komplett livscykelhantering av API:er. Den kombinerar sömlöst byggandet av moderna integrationer och API-hantering.

Flexibel användning av MuleSoft i molnet

MuleSoft Anypoint Platform erbjuder en flexibel modell för att integrera system i molntjänster och bakom interna brandväggar. Lösningen kan användas som en tjänst från MuleSoft CloudHub service. CloudHub är en iPaaS-tjänst (Integration Platform as a Service) som gör det möjligt att använda lösningen utan behov av installation eller konfiguration. MuleSoft Anypoint Platform finns även tillgänglig för miljöer som hanteras av kunder, både i form av on-premise och offentliga molnplattformar, inklusive Amazon Web Services och Microsoft Azure.

MuleSoft erbjuder den mest flexibla tekniken på marknaden i dag för att bygga så kallade hybrid integration platforms (HIP). Miljön kan kontrolleras och flexibelt utökas i molnet eller i den miljö som hanteras av kunden. Implementeringen av integrationerna och API:erna förblir oberoende av sin exekveringsmiljö (runtime environment) och på så sätt kompatibla med olika miljöer.

Solita är din partner för MuleSoft-lösningar

Solita har levererat experttjänster kopplade till MuleSoft-teknik till kunder i över tio år. Vårt team av certifierade MuleSoft-specialister kan ta sig an alla typer av utvecklingsprojekt, inklusive de mest komplexa. Vi erbjuder livscykeltjänster med en standardiserad och effektiv tjänstemodell, samt konsultations- och utbildningstjänster för att stödja kunskapsutveckling eller vid behov av specialiserad expertis.

Vill du veta mer?
Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig!