Evenemang

Implementering av Data Catalogs

Tid: 10 september 2020
Plats: WebinarAnmäl dig

Att implementera Data Catalogs är enkelt stämmer om du ser det som ett traditionellt IT-projekt. Men om du vill få ut maximal effekt av Data Catalogs i form av sökbarhet, tillgänglighet och fördelning – krävs det en transformation av organisationen. Utmaningen ligger i att skapa en beteendeförändring inom verksamheten snarare än att introducera ett nytt verktyg.

Solita har en gedigen erfarenhet av att implementera Data Catalogs inom ledande datadrivna verksamheter och vi genomför nu en webinar-serie på ämnet. Under det första webinariet hjälpte vi dig att förstå huruvida Data Catalogs är lämpat för din verksamhet.

Nu är det dags för nästa där du får lära dig:

  • Hur lång tid tar det att implementera Data Catalogs?
  • Vilka lärdomar kan vi dra från dessa implementationer?
  • Vad bör du tänka på när du planerar ditt Data Catalogs-projekt?

Nu kan du ta del av den inspelade versionen av webinariet, under ledning av Lasse Girs och Kirsi-Marja Kaurala. Lasse är Data Catalog experten som är med och inför lösningar för flera stora Nordiska datadrivna verksamheter. Kirsi-Marja arbetar med ta fram lösningar för hur organisationer ska bli mer datadrivna och hur Data Catalogs är en viktig del i den strategin (webinariet är på engelska).