Evenemang

Data Innovation Summit 2019

Tid: 14 mars 2019 - 15 mars 2019
Plats: Kistamässan (monterplats E29), Stockholm

Vi ses väl på Data Innovation Summit i år?

Den 14-15 mars har det äntligen blivit dags för Data Innovation Summit! Mässan är ett måste för dig som jobbar med data och/eller vill lära dig mer om hur den på bästa sätt kan användas för att öka lönsamhet, förnya affärsmodeller och förbättra kundnöjdhet.

Kom och träffa oss på Solita i vår monter! Vi har skapat en upplevelse där vi med hjälp av AI kommer att få dig att fundera ett extra varv och bli inspirerad av framtidens möjligheter med data och dess nya användningsområden.

Vem borde besöka vår monter, E29, på Data Innovation Summit?
Alla som jobbar med, eller är intresserade av, hur man kan förvandla data till värdefulla insikter.
Vi diskuterar AI och etik och har skapat en AI-upplevelse med ”best-practice”-exempel på hur du skapar en datadriven kultur och implementerar AI på ett hållbart och säkert sätt i er organisation.

Låter det spännande?
Boka ett möte med Anssi Tikka, vår Sales Director som gärna berättar mer om vad vi ser för trender gällande datadrivna strategier. Du når Anssi på [email protected] eller direkt på +358504433789

Data Innovation Summit lär dig mer om hur man skapar värde utifrån data, nya företagsmodeller samt förbättrar sin kundnöjdhet. Utvinning och användning av data möjliggör en grundläggande förändring av hur man kan arbeta och öka lönsamheten som företag idag, och Solita är med för att visa hur. Efter att ha arbetat med data- och maskininlärningslösningar i nästintill 1000 projekt sedan 2003 är Solita idag experter inom området.

Läs mer om Data Innovation Summit


Följande framgångsfaktorer utgår vi med vår erfarenhet från:

1. Teknik är lätt – kultur är svårt. Du behöver vara redo att investera det där lilla extra i dina medarbetare och i etik.

2. Fokusera på kärnverksamheten framför enstaka projekt och “startup-labs”.

3. Datautveckling är inte en support-funktion eller ett separat IT-projekt.

4. Värdet på dina datatillgångar ökar exponentiellt och är oberoende från källor och tidigare användning.

Hälsa på oss i vår monter på Data Innovation Summit!

 

Solita Think Tank Report – Data Revolution and Business combined
Ladda ner vår senaste rapport som handlar hur ni som företag kan förstå potentialen av er data och er företagsplattform. Rapporten bygger på information om datadrivna företagslösningar från toppchefer och experter och deras insikter från branschen.

Ladda ner: Data Revolution Think Tank