Evenemang

Data Innovation Summit 2018

Tid: 22.3.2018
Plats: Kistamässan, Stockholm

Solita kommer att närvara vid Data Innovation Summit i Mars i Stockholm. Eventet kommer att fokusera på data driven innovation, analytics, data science, artificial intelligence och IoT. Ni är välkomna att möta oss där och diskutera data driven business, implementering av analytics och data science.

Det här årets Data Innovation Summit kommer att vara större, bättre, och vara mer spännande än någonsin. Under årets event kommer det också att presenteras case studier för data driven innovation, Data Management, implementering av analytics och Data Science, Artificial Intelligence, IoT Insights och teknologi.

Med över 60 Nordiska och internationella talare på 5 scener, och mängder av informations och nätverksaktiviteter på utställnings arenan, så kommer 2018 års summit att vara platsen för personer som arbetar med användandet av Data för att öka lönsamhet, skapa nya business modeller, utveckla data drivna produkter, och öka graden av nöjda kunder.

Kom och träffa oss – vi kommer att vara tillgängliga på eventet för att dela med oss av våra erfarenheter och tips, och är redo att diskutera hur er data kan skapa värde både för er egen organisation såväl som er kunder.

Läs mer och boka biljetter