2 juli 2020Blogg

People story: Caroline Wranne

Säg hej till vår kollega Caroline!

Caroline arbetar alltid nära kundens affär. Hennes expertområde är problemlösning med hjälp av data och analys.

”Jag är en person som ställer höga krav på mig själv. Innan jag tog det här jobbet funderade jag mycket kring konsultrollen och ifall man skulle känna sig utlämnad hos kunden. Nu har jag blivit mycket tryggare i mig själv och vad jag kan och insett att det är helt okej att inte kunna allt från början. Om jag inte kan något så har jag alltid en kollega att fråga. Det är det fina på Solita, att det alltid finns stort stöd från andra kollegor. Och alla är otroligt duktiga! Dessutom har jag lärt mig enormt mycket om #Tableau, utvecklat mina SQL-kunskaper och hur jag hanterar ett data warehouse. De senaste tre åren har jag lärt mig mycket mer än under sex års utbildning på universitetet.

Nu är min kund ett stort svenskt företag inom retail där jag är ansvarig för hela Tableau-setupen; administrerar Tableau Servern, utbildar i Tableau Desktop & Prep, bygger snygga visualiseringar och löser kluriga problem tillsammans med affären. Jag har även fått möjligheten att medverka i två projekt där jag har lärt mig att bygga i #powerbi. Att få utvecklas tillsammans med kunden är riktigt kul!”

#peopleofsolita #solitasweden