Analys och data science

Det samlas kontinuerligt in stora mängder data från olika tjänster, enheter och processer. Genom att kombinera data får du en tydligare situationsbild som stöd för verksamheten och ledningen, och du kan bättre förutse till exempel hur kunder, efterfrågan eller enheter beter sig. Med hjälp av moderna lösningar ger data snabbt mervärde och konkurrensfördelar – kostnadseffektivt och pålitligt.

Våra experter hjälper dig, vare sig du planerar att utnyttja data och inte vet var du ska börja, eller om du vill ha en större bild i form av strategi eller arkitektur. Vi hjälper dig att med hjälp av analys och informationshantering utveckla en bättre affärsverksamhet och kundorienterade tjänster.

Solita är en Amazon Web Service-konsultpartner (Advanced Consulting Partner) och officiell återförsäljare inom både den offentliga och privata sektorn (Reseller for both public and private sector).

 

Ladda ner Solitas kostnadsfri AI-guide “How to Use AI in Business”

Artificiell intelligens och maskinlärning skapar många rubriker. Men hur kan man applicera dessa tekniker för att skapa konkreta affärsmöjligheter och förbättringar i din verksamhet? Ladda ner AI-guiden!

Ladda ner AI-guide

Vill du veta mer?
Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig!