2.10.2017Uutinen

Solitasta Vuoden Jedox-kumppani pilvipohjaisissa liiketoiminnan suunnitteluratkaisuissa

Digitaalisen liiketoiminnan asiantuntijayritys Solita on nimetty liiketoiminnan suunnitteluratkaisuihin keskittyneen Jedoxin vuoden pohjoismaiseksi kumppaniksi pilvipohjaisten ratkaisujen toimittajana. Valinnan perusteena olivat Solitan asiantuntemus ja sitoutuminen asiakkaiden toiminnan kehittämiseen sekä hyvät tulokset Jedoxin ratkaisujen hyödyntämisessä.

Solita sai Vuoden kumppani -tunnustuksen saavutuksistaan yhtenä Jedoxin parhaista kansainvälisistä kumppaneista vuonna 2017, jo toista kertaa peräkkäin. Jedoxilla on maailmanlaajuisesti yli 200 sertifioitua kumppania.

”Olemme tästä tunnustuksesta iloisia ja ylpeitä. Digitalisoituva maailma muuttuu nopeasti, ja yrityksiltä vaaditaan sekä ketteryyttä että parempaa liiketoiminnan suunnittelua ja analysointia reaaliajassa. Tässä pilvipohjaiset ratkaisut ovat avainasemassa – ne ovat helppoja, nopeita ja kustannustehokkaita ottaa käyttöön läpi koko organisaation. Jedoxin joustavien ratkaisujen avulla asiakkaamme saavat tehostettua suunnittelua nopeasti, ilman pitkiä kehityshankkeita ja raskaita investointeja”, sanoo Business Insight -liiketoimintaa vetävä Joni Ojamäki Solitalta.

”Solita on ollut Suomessa uraauurtava kumppanimme. Solita valittiin vuoden kumppaniksi nyt jo toistamiseen peräkkäin”, sanoo johtaja Andreas Simon Jedoxilta. ”Tunnustuksen perusteena oli paitsi ansiot pilvipohjaisten suunnittelu-ja budjetointiratkaisujemme toteuttajana myös Solitan Jedoxin kylkeen kehittämät uudet Sales & Operations Planning -ratkaisut, jotka tuovat asiakkaille selkeää lisäarvoa.”

Tunnustus jaettiin Jedoxin kansainvälisessä kumppanikonferenssissa Hampurissa Jedoxin kansainvälisessä kumppanitapahtumassa, johon otti osaa kumppaneita yli 25 maasta.

Lisätietoja:
Joni Ojamäki, Director, Analytics, Solita Oy, p. 045 130 0269, [email protected]
Teemu Kaipiainen, Business Lead, Planning Solutions, Solita Oy, p. 050 556 3334, [email protected]

Solita on digitaalisen liiketoiminnan asiantuntijayritys. Olemme asiakkaidemme matkaopas muuttuvassa maailmassa. Solita tuottaa digitaalisia ratkaisuja ja verkkopalveluita sähköiseen liiketoimintaan ja asiointiin sekä tiedolla johtamiseen. Vuonna 1996 perustetun Solitan liikevaihto vuonna 2016 oli 58,5 miljoonaa euroa. Yhdistyttyään palvelumuotoilutoimisto Palmun kanssa Solita työllistää yli 600 digitaalisen liiketoiminnan asiantuntijaa Helsingissä, Tampereella, Oulussa, Singaporessa ja Tukholmassa.

Jedox on johtava liiketoiminnan reaaliaikaisten suunnitteluratkaisujen toimittaja, jonka ratkaisuja käyttää yli 2000 organisaatiota 127 maassa. Jedoxin pilvipohjaiset ratkaisut helpottavat suunnittelua, analytiikkaa ja raportointia kautta koko organisaation. Jedoxilla on toimipisteet neljässä maassa ja yli 200 sertifioitua kumppania. Lisätietoja: www.jedox.com

Kirjoittaja

Solita