9.12.2015Uutinen

Solitasta MuleSoftin kumppani integraatioratkaisuissa

Digitaalisen liiketoiminnan asiantuntijayritys Solita ja sovellusten, datan ja laitteiden yhdistämiseen keskittyvä MuleSoft ovat solmineet strategisen kumppanuuden. Yhteistyön tavoitteena on edistää suomalaisten yritysten ja julkishallinnon digitalisoitumishankkeita. MuleSoftin modernit ratkaisut täydentävät Solitan integraatiopalveluita, ja auttavat asiakkaita kehittämään nopeammin uutta liiketoimintaa ja uusia sähköisiä palveluita.

Solita ja MuleSoft ovat sopineet yhteistyöstä. Arvostettu ja nopeasti kasvava amerikkalainen MuleSoft tarjoaa ratkaisuja sovellusten, datan ja laitteiden yhdistämiseen, sekä konsultointia ja palveluita MuleSoft Anypoint Platform™ -alustaan liittyen. MuleSoftin ratkaisut ja teknologinen edelläkävijyys täydentävät Solitan palveluita, ja auttavat suomalaisia yrityksiä ja julkishallinnon organisaatioita tiedon hyödyntämisessä sekä uusien sähköisten palveluiden ja digitaalisen liiketoiminnan kehittämisessä. Solitan palvelut kattavat digitalisoitumishankkeet strategisesta konsultoinnista ja palvelumuotoilusta tekniseen toteutukseen, integraatioon, analytiikkaan ja ylläpitoon saakka.

”Monikanavaisuus, mobiili ja digitaaliset ekosysteemit vaativat uusia tapoja jakaa tietoa niin yrityksen sisällä kuin ulkopuolellakin. Integraatioteknologiat ovat muuttumassa prosessien tehostajasta digitaalisen liiketoiminnan ja IoT-ratkaisujen mahdollistajaksi. MuleSoft on tämän muutoksen etulinjassa”, toteaa Solitan integraatiopalveluista vastaava liiketoimintapäällikkö Karri Lehtinen.

Solita on työskennellyt MuleSoftin ja Mule ESB-ratkaisujen parissa jo yhdeksän vuotta. ”Asiakkaamme ovat innoissaan joustavuudesta ja tehokkuudesta, jonka MuleSoftin ratkaisut tuovat mukanaan. Ne sopivat erityisesti yrityksille, jotka haluavat vauhdittaa digitaalisen liiketoiminnan ja palveluiden kehittämistä sekä paremman asiakaskokemuksen rakentamista”, Lehtinen jatkaa.

”Nykyään yritykset rakentavat kilpailuetua hyödyntämällä pilvipalveluja, dataa ja API-arkkitehtuuria liiketoimintaprosessien osana. MuleSoft-kumppanuus mahdollistaa Solitan asiakkaille API:en tehokkaan hyödyntämisen liiketoiminnan kehittämisessä”, sanoo Guy Martin, Senior Director of EMEA Channels MuleSoftilta.

”Solita oli meille Suomen johtavana Mule-osaajana luonnollinen valinta kumppaniksi. Lisäksi heidän kokonaisvaltainen osaamisensa digitaalisen liiketoiminnan asiantuntijana varmistaa, että asiakkaamme saavat digitaalisten hankkeidensa suunnittelussa ja toteutuksessa monipuolista näkemystä ja kattavaa palvelua. Olemme hyvin iloisia yhteistyön syvenemisestä”, lisää Guy Martin.

MuleSoft Anypoint Platform on kokonaisratkaisu API-lähtöiseen sovellusten ja datan yhdistämiseen niin pilvessä kuin perinteisessä järjestelmäympäristössä. Datan tehokas hyödyntäminen on helppoa Anypoint Platformin API:en suunnittelu-, toteutus- ja hallintaominaisuuksien avulla.

MuleSoftin tuotteet on listattu Leader-kategoriaan Gartnerin Enterprise Integration Platfform as a Service (iPaas)-, Worldwide and Application Services Governance -Magic Quadrant -raporteissa. *

Lisätietoja:
Solita Oy, Karri Lehtinen, Business Manager, puh. 040-507 8474, [email protected]

 

Solita on digitaalisen liiketoiminnan asiantuntijayritys. Olemme asiakkaidemme matkaopas muuttuvassa maailmassa. Luomme uutta liiketoimintaa ja palveluja yrityksille ja julkishallinnolle yhdistämällä teknologian, liiketoimintaprosessit ja sisällöt uudella tavalla. Solita tuottaa digitaalisia ratkaisuja ja verkkopalveluita sähköiseen liiketoimintaan ja asiointiin sekä tiedolla johtamiseen. Vuonna 1996 perustettu Solita on kasvuyritys, joka on kasvanut kannattavasti yli 20 prosentin vuosivauhtia. Yhtiön liikevaihto vuonna 2014 oli 36,8 miljoonaa euroa. Solita työllistää lähes 400 digitaalisen liiketoiminnan asiantuntijaa Helsingissä, Tampereella ja Oulussa.

*Gartner, Inc., “Magic Quadrant for Application Services Governance” by Paolo Malinverno, April 9, 2015.
Gartner, Inc., “Magic Quadrant for Enterprise Integration Platform as a Service, Worldwide” by Massimo Pezzini, Yefim V. Natis, Paolo Malinverno, Kimihiko Iijima, Jess Thompson, Eric Thoo, Keith Guttridge, March 23, 2015.

Gartner Disclaimer
Gartner does not endorse any vendor, product or service depicted in its research publications, and does not advise technology users to select only those vendors with the highest ratings or other designation. Gartner research publications consist of the opinions of Gartner’s research organization and should not be construed as statements of fact. Gartner disclaims all warranties, expressed or implied, with respect to this research, including any warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.

MuleSoft is a registered trademark of MuleSoft, Inc. All other marks are those of respective owners.

Kirjoittaja

Solita