11.6.2015Uutinen

Solitasta Jedoxin Business Intelligence -kumppani Suomessa

Digitaalisen liiketoiminnan asiantuntijayritys Solita ja Business Intelligence (BI) -ratkaisuihin keskittynyt saksalainen Jedox ovat sopineet yhteistyöstä. Jedoxin moderni ja helppokäyttöinen, pilvipalveluna hankittava ratkaisu täydentää Solitan BI-konsultointia ja suunnitteluratkaisuja tarjoamalla asiakkaille uuden ja ketterän tavan liiketoiminnan ja johtamisen kehittämiseen. Kumppanuus myös tukee molempien yritysten vahvaa kasvustrategiaa.

Solita laajentaa BI- ja suunnitteluratkaisujensa tarjoomaa kansainvälisillä markkinoilla vahvassa kasvussa olevan Jedoxin ratkaisulla. Nyt solmitun kumppaniyhteistyön myötä Solitan asiakkaiden saataville tulee nykyaikainen ja kyvykäs suunnitteluratkaisu, joka mahdollistaa koko organisaation osallistumisen yrityksen suunnitteluprosessien läpivientiin, kykenee analysoimaan suuria tietomääriä ja pystyy tuottamaan yritysjohdolle päätöksentekoa tukevia, visuaalisia raportteja. Ratkaisu on helppo ottaa käyttöön myös palveluna.

”Digitalisaation aikakautena maailma muuttuu nopeasti ja tulevaisuuden ennustaminen on vaikeaa. Yritysten on jatkuvasti kyettävä näkemään oman liiketoimintansa oikea tilannekuva ja löytämään oleellinen tieto valtavista tietomassoista. Vain siten johto voi reagoida muutoksiin riittävän ketterästi, suunnitella toimintaa ja tehdä parempia päätöksiä. Tätä kehitystä Jedoxin ratkaisu tukee erinomaisesti”, sanoo johtaja Pekka Ahola Solitasta.

”Tänä päivänä pitkien kehityshankkeiden sijaan halutaan nopeasti hyötyjä ja tuloksia. Jedoxin ratkaisu vie tutun Excel-pohjaisen talouden suunnittelun uudelle tasolle laajentamalla Excelin käyttömahdollisuuksia. Joustavan käyttöönoton lisäksi mm. mahdollisuus monipuolisten mallien ja skenaarioiden rakentamiseen, tiedon visualisointi ja mobiilikäyttö auttavat suunnittelun, budjetoinnin ja raportoinnin kehittämisessä ja helpottavat niin päivittäistä työtä kuin pitkän tähtäimen strategista suunnittelua”, summaa Pekka Ahola.

”Olemme iloisia saadessamme Solitasta uuden kumppanin Suomessa. Kumppanuus tukee vahvaa kasvustrategiaamme, ja uskomme, että yhteistyössä voimme tarjota suomalaisille yrityksille ainutlaatuisen kokonaisuuden, jossa yhdistyvät edistykselliset tuotteemme ja Solitan vahva kokemus ja osaaminen”, sanoo johtaja Andreas Simon Jedoxilta.

Jedoxin asiakkaita ovat mm. Mercedes-Benz, Fiat, Siemens ja Western Union.

Lisätietoja:
Solita Oy, Pekka Ahola, johtaja, analytiikka ja online, puh. 050 3644 226, [email protected]

 

Solita on digitaalisen liiketoiminnan asiantuntijayritys. Olemme asiakkaidemme matkaopas muuttuvassa maailmassa. Luomme uutta liiketoimintaa ja palveluja yrityksille ja julkishallinnolle yhdistämällä teknologian, liiketoimintaprosessit ja sisällöt uudella tavalla. Solita tuottaa digitaalisia ratkaisuja ja verkkopalveluita sähköiseen liiketoimintaan ja asiointiin sekä tiedolla johtamiseen. Vuonna 1996 perustettu Solita on kasvuyritys, joka on kasvanut kannattavasti yli 20 prosentin vuosivauhtia. Yhtiön liikevaihto vuonna 2014 oli 36,8 miljoonaa euroa. Solita työllistää yli 350 digitaalisen liiketoiminnan asiantuntijaa Helsingissä, Tampereella ja Oulussa.

Jedox on saksalainen BI- ja CPM-ratkaisujen toimittaja, joka on saanut tunnustusta mm. Gartnerilta yhtenä toimialan innovatiivisimmista kasvuyrityksistä. Jedox on perustettu vuonna 2002, ja sen ratkaisuilla on yli 120 000 käyttäjää ja 100 kumppanin verkosto 127 maassa. www.jedox.com

Kirjoittaja

Solita