18.11.2014Uutinen

Solitasta EPiServerin vuoden kumppani Suomessa

Digitaalisen liiketoiminnan asiantuntijayritys Solita on valittu julkaisujärjestelmä- ja verkkokaupparatkaisuihin keskittyneen EPiServerin vuoden kumppaniksi Suomessa. Valinnan perusteina olivat erityisesti Solitan vahva panostus EPiServer-teknologiaan sekä lukuisille asiakkaille toteutetut laadukkaat palvelut.

EPiServer on valinnut Solitan vuoden kumppanikseen Suomessa.  Solita ja EPiServer ovat tehneet jo useita vuosia yhteistyötä verkkopalvelu- ja verkkokauppahankkeissa. Solita auttaa asiakkaitaan palveluiden rakentamisessa palvelumuotoilusta ja konsepteista toteutukseen ja jatkuvaan kehittämiseen.

”Olemme rakentaneet EPiServer-osaamistamme pitkäjänteisesti ja pyrkineet olemaan etulinjassa kehittämässä liiketoimintaa verkossa. Tuloksena ovat monet hienot palvelut, joita olemme toteuttaneet asiakkaidemme kanssa. Olemme erittäin iloisia ja ylpeitä tästä tunnustuksesta ja valinnastamme EPiServerin vuoden kumppaniksi. Yhteistyö on toiminut hyvin”, sanoo johtaja Antti Harjunpää Solitasta.

”Sähköisten palveluiden kehittämisessä hyvä asiakaskokemus ja monikanavaisuus ovat nousseet keskeiseen rooliin. Toisaalta palveluiden liiketoiminnallisiin tavoitteisiin kiinnitetään entistä enemmän huomiota. Kehittämisen ja ylläpidon pitää olla tehokasta. EPiServer on osoittautunut monipuoliseksi ja joustavaksi alustaksi, joka mahdollistaa asiakkaillemme nykyaikaiset, näyttävät ja asiakaslähtöiset palvelut. Sen avulla myös esimerkiksi sisältöjen hyödyntäminen eri kanavissa on helppoa”, Harjunpää jatkaa.

EPiServer CMS on yksi maailman eniten käytetyistä julkaisujärjestelmätuotteista. Solita on toteuttanut EPiServer-teknologialla verkkopalveluita esimerkiksi Fazerille, Keskolle, Alkolle, Vaasan sairaanhoitopiirille sekä Tekesille. EPiServerin kumppaniohjelmassa Solita on korkeimmalla Premium Solution Partner -tasolla.

”Solitan valintaan vuoden kumppaniksemme vaikutti erityisesti heidän pitkäaikainen ja laaja-alainen panostuksensa EPiServer-teknologiaan sekä sähköisten palvelujen kehittämiseen. Osaamisen korkeasta tasosta ja hyvästä kumppanuudesta kertoo se, että Solitalla on paljon EPiServer-toteutuksia, hyvät referenssit ja ennen kaikkea, tyytyväiset asiakkaat”, perustelee EPiServer Finlandin maajohtaja Kalle Bäckman valintaa.

Lisätietoja:

Antti Harjunpää, Business Unit Director, Solita Oy
puh. 044 3398 633, antti.harjunpaa(at)solita.fi

 

Solita Oy on digitaalisen liiketoiminnan asiantuntijayritys. Se luo uutta liiketoimintaa ja palveluja yrityksille ja julkishallinnolle yhdistämällä digitaalisen teknologian, liiketoimintaprosessit ja sisällöt uudella tavalla. Solita tuottaa digitaalisia ratkaisuja ja verkkopalveluita sähköiseen liiketoimintaan ja asiointiin sekä tiedolla johtamiseen. Suomalaiset kohtaavat Solitan päivittäin esimerkiksi vähittäiskaupan verkkopalveluiden tai julkishallinnon sähköisten palveluiden kautta.

Vuonna 1996 perustettu Solita on kasvuyritys, joka on kasvanut kannattavasti 20-30 prosentin vuosivauhtia. Yhtiön liikevaihto vuonna 2013 oli 30,5 miljoonaa euroa. Solitassa työskentelee yli 300 digitaalisen liiketoiminnan asiantuntijaa.

Hyvän johtamisen ja huippuluokan osaamisen lisäksi kasvua on vauhdittanut laadukas asiakaspalvelu ja innostava yrityskulttuuri.  Asiakkaista 97 % on tyytyväisiä Solitaan ja yhtiö kipuaa vuosittain yhä korkeammalle arvostetussa Great Place To Work -listauksessa (6. sija vuonna 2014).

 

EPiServer on monikanavaisten verkkopalveluiden sekä verkkokauppojen kehittämiseen keskittynyt yritys, jonka tuotteet yhdistävät digitaalisen markkinoinnin ja verkkokaupan saumattomaksi kokonaisuudeksi, jolloin loppukäyttäjille voidaan tarjota ensiluokkainen käyttökokemus.

EPiServer on perustettu Ruotsissa vuonna 1994 ja nykyään se on globaali yritys, jolla on toimistot Ruotsin lisäksi Suomessa, Norjassa, Tanskassa, Espanjassa, Hollannissa, Australiassa, Etelä-Afrikassa, Isossa-Britanniassa sekä USA:ssa. EPiServer toimii asiantuntevan kumppaniverkostonsa kautta, johon kuuluu yli 750 kumppania yli 30:ssä eri maassa. EPiServerillä on maailmanlaajuisesti yli 5400 asiakasta. www.episerver.fi

Kirjoittaja

Solita