5.3.2018Uutinen

Solitan uudistunut brändi-ilme viestii kansainvälistymisestä ja rohkeudesta muuttua

Teknologia-, strategia- ja designyhtiö Solita on kasvanut viime vuodet vakaasti ja nopeasti. Solita uudisti brändinsä viestimään yrityksen laajentunutta kokonaisuutta. Yritys julkisti tänään uudistuneen visuaalisen ilmeen, uuden logon ja logomerkin. Samalla Solitaan keväällä 2017 yhdistyneen palvelumuotoilutoimisto Palmun ilme uudistuu yhtenäiseksi.

Brändiuudistus uudistaa ja yhtenäistää yrityksen brändi-ilmeen vastaamaan nykyistä, laajentunutta kokonaisuutta. Solita on kasvanut viime vuodet lähes 20 prosentin vuositahtia. Kasvun myötä yrityksen palveluvalikoima on laajentunut ja kansainvälistynyt, ja yritys työllistää jo 650 digitaalisen liiketoiminnan, palvelumuotoilun, analytiikka- ja data science-ratkaisujen sekä pilvipalveluiden ammattilaista kuudessa toimistossa Suomessa, Ruotsissa, Virossa ja Singaporessa.

Uudistuksessa Suomen suurimpana palvelumuotoilutoimistona tunnetun, keväällä 2017 Solitaan yhdistyneen Palmun brändi säilyy osana Solitaa, ilmeet yhtenäistyvät ja käyttöön otetaan Solitan ja Palmun yhteinen uusi logomerkki.

”Roolimme asiakkaiden liiketoiminnassa on olla muutosvoima, autamme asiakkaitamme uudistumaan. Myös brändi-ilmeemme oli aika uudistua rohkeasti vastaamaan nopeasti kasvavaa ja kansainvälistyvää toimintaamme sekä uutta, laajaa kokonaisuuttamme yhdessä Palmun kanssa”, kertoo markkinointi- ja viestintäjohtaja Minna Pinola uudistuksen taustoista. ”Uusi ilmeemme tuo yrityksen ’liike-energiaa’ ja rohkeutta paremmin esiin, mutta säilyttää ihmislähtöisyyden ja arvomme, joiden päälle myös viestintämme rakentuu.”

Brändiuudistus raikastaa Solitan aiemman pinkin värin ja Palmun brändi-ilmeen sinisen yhteiseen, selkeän voimakkaaseen punaiseen. Uuden, yhtenäisen ilmeen on luonut Palmun monitaitoisen suunnittelijayhteisön visuaalinen suunnittelija Jyri Niemi.

”Rohkeasti yksinkertaistettu ja graafisesti voimakas logomerkki toimii identiteettimme kulmakivenä. Merkki paitsi yhdistää meitä yhteisönä, se myös tukee yhdenmukaista näkyvyyttä lukuisissa jalkautuksissa”, kertoo Jyri Niemi.

Lisätietoja:
Minna Pinola, markkinointi- ja viestintäjohtaja, p. 040 5166 024, [email protected]

Jyri Niemi, visuaalinen suunnittelija, p. 050 576 9682, [email protected]

Solita on suomalainen teknologia-, strategia- ja designyritys. Valjastamme ihmisymmärryksen ja älykkäät teknologiaratkaisut palvelemaan parempaa elämää. Olemme muutosvoima, joka luo uusia toimintatapoja, palveluja ja teknologiaratkaisuja uudistaen yrityksiä ja yhteiskuntaa. Vuonna 1996 perustetun Solitan pro forma -liikevaihto vuonna 2017 oli 76 miljoonaa euroa. Solita työllistää 650 strategisen konsultoinnin, palvelumuotoilun, digitaalisten palvelujen, AI- ja analytiikkaratkaisujen sekä pilvipalvelujen asiantuntijaa Helsingissä, Tampereella, Oulussa, Tallinnassa, Tukholmassa ja Singaporessa.

Kirjoittaja

Solita