29.6.2021Uutinen

Solitan S-ryhmälle tekemä Omat ostot -palvelu voitti Cannes’ssa kultaisen leijonan

S-ryhmän asiakasomistajille luotu Omat ostot -palvelu on voittanut harvinaisen kultainen leijona -palkinnon Cannes Lions -festivaaleilla. Solitan S-ryhmän kanssa suunnittelema ja toteuttama, kuluttajille maksuton Omat ostot -palvelu auttaa kuluttajaa tekemään parempia päätöksiä ja seuraamaan hiilijalanjälkeään ostodatansa perusteella.

S-ryhmän Omat ostot on kansainvälisesti ainutlaatuinen palvelu. S-mobiilista löytyvän Omat ostot -palvelun avulla asiakkaat voivat analysoida kulutustaan hyödyntäen omia ostoksiaan koskevaa laajaa ja yksityiskohtaista dataa. Läpinäkyvyys omaan ostokäyttäytymiseen ja helppokäyttöinen palvelu on kerännyt suuren suosion asiakasomistajien keskuudessa.

Asiakas voi Omat ostot -palvelun avulla seurata omaa ostodataansa ja muun muassa hiilijalanjälkeään, kotimaisten tuotteiden ja kasvisten osuutta ostoskorissaan. Tavoitteena on ollut kannustaa ihmisiä tekemään tietoisempia ja parempia valintoja.

S-ryhmän Omat ostot -palvelu voitti kultaa Media Lions -sarjassa Use of Real-time Data -sarjassa. Vastuullisuus ja oikeus omaan dataan kirittivät palvelun voittoon.

”On mahtavaa saada tällainen harvinainen tunnustus Omat ostot -palvelun edelläkävijyydestä yhdessä S-ryhmän kanssa. On hienoa, että voimme antaa kuluttajille heidän oman datansa käyttöön maksutta ja helppokäyttöisenä palveluna, ja kannustaa heitä parempaan ja ilmastoystävällisempään päätöksentekoon”, sanoo Solitan strategisten asiakkuuksien johtaja Hans Sandvik.

Cannes Lions -festivaali palkitsee vuosittain maailman vaikuttavimpia brändejä luovuudesta ja asiakaskokemuksesta.

Lue lisää palvelusta.

Lisätietoja:

Hans Sandvik, Business Lead, Solita, [email protected], p. 050 387 0410

Kirjoittaja

Solita