3.8.2015Uutinen

Solitan Helsingin toimisto muuttaa Töölönlahden rantaan

Solitan Helsingin toimisto muuttaa elokuun 3. päivä Töölönlahden rannan tuntumaan, Helsingin rautatieaseman kupeeseen. Uuden toimiston osoite on Alvar Aallon katu 5, 00100 Helsinki. 

Solita on kasvanut voimakkaasti ja Helsingin toimistolla työskentelee tällä hetkellä yli 120 digitaalisen liiketoiminnan asiantuntijaa. Solitalla on lisäksi toimistot Tampereella ja Oulussa.

Solitan uusi Helsingin toimisto tarjoaa avarat näkymät niin Töölönlahdelle kuin Eläintarhanlahdelle. Aallon Huippu -rakennukselle on ominaista aaltomaisen linjakas muotoilu ja suurista ikkunoista avautuvat kauniit maisemat.

muutto_5

 

Tilasuunnittelua yrityskulttuurin ja tiimityön ehdoilla

Uusimmassa Great Place to Work -tutkimuksessa Solita valittiin Suomen 6. parhaaksi työpaikaksi jo toista kertaa. Rennon yrityskulttuurin yrityksessä myös uusi toimisto suunniteltiin pitkälti henkilöstön toiveita ja palautetta kuunnellen.

”Solitan voimakas kasvu perustuu asiakaslähtöisyyteen ja huippuosaajia houkuttavaan, rentoon yrityskulttuuriin, jota haluamme vaalia myös uusissa tiloissa. Yhteisöllisyys on meille tärkeää sekä hyvän fiiliksen että tehokkaan tiimityöskentelyn kannalta”, kertoo markkinointi- ja viestintäjohtaja Minna Pinola. ”Asiakastyössä asiakastarpeet ovat aina ykkönen ja monet solitalaiset tekevät töitä joustavasti asiakkaan toimipisteen, toimiston ja etätyöpisteiden välillä. Töölönlahden kotipesämme tarjoaa jatkossa entistä inspiroivamman ympäristön digitaalisen maailman matkaoppaidemme työlle.”

Toimiston sisustuksen on suunnitellut sisustusarkkitehtitoimisto Rune&Berg Design. Modernisti sisustetulta toimistolta löytyy sekä kiinteitä että mobiilityöpisteitä eri työnkuvien tarpeiden mukaisesti. Solitalaisten työssä yhdistyvät sekä tarpeet tiimityölle, inspiroiville kohtaamisille asiakkaiden kanssa että työrauhalle. Solitan Helsingin toimistolla työskentelee digitaalisen liiketoiminnan asiantuntijoita digistrategiaan ja analytiikkaan keskittyvistä konsulteista ja palvelumuotoilijoista käyttöliittymäsuunnittelijoihin, ohjelmistokehittäjiin ja integraatioasiantuntijoihin.

Lisätietoja:
Markkinointi- ja viestintäjohtaja Minna Pinola, puh. 040 5166 024, [email protected]


Solita
 on digitaalisen liiketoiminnan asiantuntijayritys. Olemme asiakkaidemme matkaopas muuttuvassa maailmassa. Luomme uutta liiketoimintaa ja palveluja yrityksille ja julkishallinnolle yhdistämällä teknologian, liiketoimintaprosessit ja sisällöt uudella tavalla. Solita tuottaa digitaalisia ratkaisuja ja verkkopalveluita sähköiseen liiketoimintaan ja asiointiin sekä tiedolla johtamiseen. Vuonna 1996 perustettu Solita on kasvuyritys, joka on kasvanut kannattavasti yli 20 prosentin vuosivauhtia. Yhtiön liikevaihto vuonna 2014 oli 36,8 miljoonaa euroa. Solita työllistää yli 360 digitaalisen liiketoiminnan asiantuntijaa Helsingissä, Tampereella ja Oulussa.

 

Kirjoittaja

Solita