19.8.2019Uutinen

Solitan Helsingin toimisto muuttaa Eteläesplanadille

Solita Amanda Helsinki office Copyright Kari Palsila

Solitan Helsingin toimisto muuttaa elokuun 20. päivä Kauppatorin tuntumaan historialliseen Amanda-taloon osoitteeseen Eteläesplanadi 8, 00130 Helsinki. Upeasti uudistettuihin, monimuotoisiin tiloihin muuttaa Solitan Helsingin toimiston 330-päinen liiketoiminnan, palvelumuotoilun, data-analytiikan, ohjelmistokehityksen ja pilvipalveluiden asiantuntijajoukko.

Uusi Helsingin toimisto tarjoaa solitalaisille monimuotoista ja modernia työskentely- ja kokoustilaa kaupungin sydämessä Eteläesplanadin ja Fabianinkadun kulmassa. Solitalaiset asuttavat jatkossa Amandan arvokiinteistön kolme ylintä kerrosta. Lisäksi solitalaisten käytössä on alemmissa kerroksissa neuvottelutiloja, uima-allas ja saunatilat sekä täysin remontoitu kuntosali.

Tilasuunnittelua rennon kulttuurin ja monimuotoisen työn ehdoilla

Uusi toimisto suunniteltiin erilaisten työskentelytarpeiden ja solitalaisten toiveiden pohjalta. Ennen tilasuunnittelun aloittamista solitalaisten toiveita ja työskentelytapoja tutkittiin tarkkaan ja ihmisiä osallistettiin muun muassa työpajoilla ja haastattelututkimuksilla kertomaan toiveistaan.

”Halusimme luoda solitalaisille rennon ja modernin kotipesän, joka tarjoaa monipuolisia työtiloja luovaan tiimityöhön ja myös yhteistyöskentelyyn asiakkaidemme kanssa kaupungin sydämessä. Ihmistemme kokonaishyvinvointia ja viihtyvyyttä ajatellen halusimme toimistolle myös lisää hiljaista tilaa, kuntosalin, terassin ja pelihuoneen. Upeasti uudistettu Amanda täyttää toivottavasti monet solitalaisten toiveet”, kertoo Solitan toimitusjohtaja Jari Niska.

Kolmeen kerrokseen levittäytyvä toimisto tarjoaa aiempaa vähemmän laajaa avokonttoritilaa, ja enemmän monimuotoisia työtiloja esimerkiksi tiimityöhön. Tilassa pyrittiin maksimoimaan sekä kohtaamis- että vetäytymistilat että piirtotila.

”Tilat on kehitetty yrityskulttuurimme ja monimuotoisten tiimiemme ehdoilla – kaikki mitä meillä on, lähtee ihmisistä. Työnteon tavat muuttuvat jatkuvasti mobiilimmaksi, yhteisöllisemmäksi ja moninaisemmaksi”, kertoo Solitan toimitilahankkeita luotsaava Teemu Sevon.

Toimiston tilasuunnittelusta ja sisustuksesta vastaa sisustusarkkitehtitoimisto Fyra. Tilankäyttöä ja rakentamista on konsultoinut Newsec.

Solita kasvaa ja kansainvälistyy vauhdikkaasti – yritys työllistää jo yli 800 digitaalisen liiketoiminnan, palvelumuotoilun, data-analytiikan, ohjelmistokehityksen ja pilvipalveluiden asiantuntijaa. Suomessa Solitalla on lisäksi toimistot Tampereella, Oulussa, Turussa ja Lahdessa. Yritys on laajentunut viime vuosina myös Ruotsiin, Viroon ja Saksaan.

Lisätietoja:

Solita, HR Manager Teemu Sevon, p. 045 891 1077, [email protected]

Solita, viestintäjohtaja Minna Pinola, p. 040 5166 024, [email protected]

Solita on suomalainen teknologia-, strategia- ja designyritys. Valjastamme ihmisymmärryksen ja älykkäät teknologiaratkaisut palvelemaan parempaa elämää. Olemme muutosvoima, joka luo uusia toimintatapoja, palveluja ja teknologiaratkaisuja uudistaen yrityksiä ja yhteiskuntaa. Solita työllistää yli 800 strategisen konsultoinnin, palvelumuotoilun, digitaalisten palvelujen, AI- ja analytiikkaratkaisujen sekä pilvipalvelujen asiantuntijaa Suomessa, Ruotsissa, Virossa ja Saksassa.

Kirjoittaja

Solita