30.4.2021Uutinen

Solitalle Grand One -tunnustusta: Paras verkkopalvelu, Paras mobiilipalvelu ja Paras käyttäjäkokemus

Grand One 2021

Teknologia-, data- ja designyhtiö Solita on voittanut useita palkintoja Suomen suurimmassa digitaalisen markkinointiviestinnän Grand One-kilpailussa. Solitan töistä kilpailussa palkittiin Koronavilkku, Lahjoita puhetta sekä HSL.fi-verkkopalvelu. Solitan työt ylsivät finaaliin viidessä kategoriassa ja yritys nimettiin myös Vuoden yritys -ehdokkaaksi.

Kaikkiaan kilpailuun lähetettiin tänä vuonna 386 työtä. Solitan töistä palkittiin sujuvaa joukkoliikennettä vauhdittava HSL.fi-verkkopalvelu, Valtion kehittämiskeskuksen Vaken kanssa toteutettu Lahjoita puhetta -tekoälyhanke sekä Koronavilkku, THL:n johdolla rakennettu Suomen virallinen sovellus koronapandemian torjumiseen. Koronavilkku on maailman mittakaavassa yksi maailman ladatuimmista koronasovelluksista suhteessa väestöön.

  • Paras verkkopalvelu: HSL.fi
  • Paras mobiilipalvelu: Lahjoita puhetta
  • Paras mobiilipalvelu -kunniamaininta: Koronavilkku
  • Paras datan käyttö -kunniamaininta: Lahjoita puhetta
  • Paras käyttökokemus: Koronavilkku

Paras mobiilipalvelu -kategorian viidestä finalistista kolme oli Solitan töitä. Solita voitti Paras mobiilipalvelu -kategorian myös viime vuonna.

“Olen todella ylpeä osaajistamme ja asiakkaistamme. Kaikki lähtee ihmisistä, niin Solitan huikeassa kasvutarinassa kuin asiakkaiden palveluiden rakentamisessakin. Lämmin kiitos myös asiakkaillemme, joiden kanssa saamme rakentaa inhimillisiä tulevaisuuden palveluita, jotka muuttavat maailmaa”, kommentoi Solitan toimitusjohtaja Ossi Lindroos.

Lisätietoja:

Toimitusjohtaja Ossi Lindroos, Solita, p. 040 750 7637, [email protected]
Viestintäjohtaja Minna Pinola, Solita, p. 040 5166 024, [email protected]

Solita on suomalainen teknologia-, data- ja designyritys. Valjastamme ihmisymmärryksen ja älykkäät teknologiaratkaisut palvelemaan parempaa elämää. Olemme muutosvoima, joka luo uusia toimintatapoja, palveluja ja teknologiaratkaisuja uudistaen yrityksiä ja yhteiskuntaa. Solita työllistää jo yli 1100 strategisen konsultoinnin, palvelumuotoilun, digitaalisten palvelujen, AI- ja analytiikkaratkaisujen sekä pilvipalvelujen asiantuntijaa Suomessa, Ruotsissa, Tanskassa, Virossa, Saksassa ja Belgiassa.

Kirjoittaja

Solita