29.11.2019Uutinen

Solitalle AWS Migration Competency -tunnustus ensimmäisenä Pohjoismaissa

Teknologia-, strategia ja designyritys Solita on saanut ensimmäisenä pohjoismaisena yrityksenä Amazon Web Services’in myöntämän AWS Migration Competency -tunnustuksen edelläkävijätason migraatio-osaamisestaan. Tunnustuksen saajalla on syvää ja todennettua osaamista tukea menestyksekkäästi AWS-ympäristöön siirtymistä pilvihankkeissa suunnittelusta toteutukseen.

Solita on AWSn pitkäaikainen konsultointikumppani ja on aiemmin saavuttanut muun muassa seuraavat tunnustukset: Data & Analytics Competency, Machine Learning Competency ja Managed Service Provider Competency. Solita on AWS-palveluiden virallinen jälleenmyyjä niin yksityisellä kuin julkisella sektorillakin.

Solitan tunnustusta edelsi AWS:n ja ulkopuolisen auditointiyhtiön vaativa auditointiprosessi.
AWS Migration Competency myönnetään yrityksille, joilla on todennettu kyky huolehtia menestyksekkäästi vaativista pilvi-infrastruktuuri- ja sovellusmigraatioista suunnittelusta toteutukseen. Solita tarjoaa asiakkailleen Pohjois-Euroopassa poikkeuksellisen kattavan valikoiman data- ja pilvipalveluita. Yrityksellä on laajaa kokemusta myös muun muassa pilvinatiivista ohjelmistokehityksestä.

AWS-partner-logo

Hyvänä esimerkkinä Solitan osaamisesta toimii Case Lowell, jossa 3 kuukauden aikana siirrettiin yli sata palvelinta ja tietokantoja Oraclesta ja MS SQL järjestelmistä AWS:n.

Pilvistrategiasta migraatioihin ja jatkuviin ylläpitopalveluihin

Solita auttaa asiakkaitaan niin yksityisellä kuin julkisella sektorilla modernien pilvipalveluiden hyödyntämisessä ja pilvitransformaatiossa strategiasta ja pilvipalveluiden hallinnasta pilvinatiiviin ohjelmistokehitykseen ja toimintaan siirtymisessä.

Solitalla on vuosien kokemus AWS-ratkaisuista ja yritys on AWS Partner Network (APN) -verkoston Advanced Consulting Partner-, Channel Reseller Partner- ja Authorized Public Sector Partner -kumppani.

Amazon Web Services on yksi maailman suurimmista tekoäly- ja koneoppimisalustojen sekä pilvipalveluiden tarjoajista. AWS-palveluita käyttää yli miljoona aktiivista asiakasta ympäri maailmaa. Euroopan unionin tilastointitoimiston Eurostatin mukaan pilvipalveluita käytetään EU:n alueella yrityksissä eniten Suomessa ja Ruotsissa. Solitalla on asiakkainaan useita AWS-teknologioita hyödyntäviä edelläkävijäyrityksiä, kuten Fortum ja DNA.

“Tiedon, GDPR:n ja kyberuhkien aikana on yhä tärkeämpää varmistaa, että pilvipohjaiset palvelut on rakennettu ja toimivat turvallisesti ja tehokkaasti. Solita auttaa asiakkaitaan muuttamaan työnteon tapoja ja palveluja turvallisesti läpinäkyvämmiksi, ketterämmiksi ja tehokkaammiksi.

 

Olemme ylpeitä pitkäaikaisen työmme tuloksista ja tästä harvinaisesta tunnustuksesta edistykselliselle AWS- migraatio-osaamisellemme. Hyvä esimerkki työstämme on Lowellin menestyksekäs migraatio, jossa AWS-alustaan yhdistettiin Oraclen ja MS SQL-tietokannat ja yli 150 palvelinta”, kertoo Solitan pilvi- ja integraatioliiketoiminnan johtaja Karri Lehtinen.

Yhdistyttyään vastikään ruotsalaisen datayhtiö Ferrologicin kanssa, Solita työllistää nyt lähes 1000 digitaalisen liiketoiminnan asiantuntijaa Pohjois-Euroopassa. Solita jatkaa pilvi-, data-, integraatio-, palvelumuotoilu- ja ohjelmistokehitysosaajien rekrytointia. Lisätietoa avoinna olevista paikoista. Lue lisää Solitan pilvipalveluista.

Lisätietoja:
Solita, Karri Lehtinen, Director of Cloud and Connectivity, p. +358 40 507 8474, [email protected]

Kirjoittaja

Solita