28.3.2018Uutinen

Solitalle AWS Managed Service Provider -tunnustus huipputason pilvi-infrastruktuurin palveluntarjoajana

Teknologia-, strategia- ja design-yhtiö Solita on hyväksytty Amazon Web Services Managed Service Provider -kumppanuusohjelmaan. Solita on yksi harvoista tälle tasolle yltäneistä yrityksistä Pohjoismaissa. Solita on pitkäaikainen AWS-konsultointikumppani, ja on aiemmin saanut myös Big Data Competency -tunnustuksen. Solita on AWS-palveluiden virallinen jälleenmyyjä niin yksityisellä kuin julkisella sektorillakin.

Solitalle myönnettyä AWS Managed Service Provider -tunnustusta edelsi ulkopuolisen auditointiyhtiön tarkka auditointiprosessi. AWS Managed Service Provider (MSP) -kumppanit hallitsevat pilvi-infrastruktuurin ja järjestelmien siirron pilveen, sekä tuottavat asiakkailleen arvoa tarjoamalla pilvipalveluiden ennakoivaa seurantaa sekä automaatio- ja hallintapalveluita. Solita tarjoaa asiakkailleen ainutlaatuisen valikoiman pilvipalveluita yhdistettynä pitkään kokemukseen pilvinatiivien ohjelmistojen kehittämisestä sekä toimintakulttuurin muutoksen tukemisesta.

Pilven hallintamallista jatkuvaan palveluun

Solitan palvelut ulottuvat modernin pilvistrategian ja -hallintamallien luonnista pilvinatiivien ohjelmistojen kehittämiseen ja operointiin. Solitalla on vuosien kokemus AWS-ratkaisuista, ja yhtiö on AWS-palveluiden virallinen jälleenmyyjä sekä yksityisellä että julkisella sektorilla. Solita on AWS Partner Network (APN) -verkoston Advanced Consulting Partner, Channel Reseller Partner ja Authorized Public Sector Partner. Solita on myös saanut AWS Big Data Competency -tunnustuksen.

Amazon Web Services on yksi maailman suurimmista pilvipalveluiden tarjoajista. AWS-palveluita käyttää yli miljoona aktiivista asiakasta ympäri maailmaa. Solitalla on asiakkainaan useita edelläkävijäyrityksiä, kuten DNA ja Assa Abloy.

”Datavallankumouksen, GDPR:n ja kyberuhkien aikakaudella on entistä tärkeämpää rakentaa ja operoida pilvipalveluita turvallisesti ja tehokkaasti. Solita auttaa tekemään asiakkaiden työtavoista ja palveluista entistä läpinäkyvämpiä, ketterämpiä ja tehokkaampia. Otamme tämän harvinaisen tunnustuksen ylpeinä vastaan. Se on osoitus vahvasta pilviosaamisestamme ja siitä, että edelläkävijämentaliteettimme ja pitkäjänteinen työ tuottavat poikkeuksellisia tuloksia jokapäiväisessä toiminnassa”, sanoo Karri Lehtinen, Solitan pilvi- ja integraatiopalveluista vastaava johtaja.

Lue lisää AWS-ratkaisuista
Lue lisää Solitan pilvipalveluista

Lisätietoja:
Karri Lehtinen, johtaja, Cloud and Connectivity, Solita
[email protected], puh. 040 507 8474

Solita on suomalainen teknologia-, strategia- ja designyritys. Valjastamme ihmisymmärryksen ja älykkäät teknologiaratkaisut palvelemaan parempaa elämää. Olemme muutosvoima, joka luo uusia toimintatapoja, palveluja ja teknologiaratkaisuja uudistaen yrityksiä ja yhteiskuntaa. Vuonna 1996 perustetun Solitan pro forma -liikevaihto vuonna 2017 oli 76 miljoonaa euroa. Solita työllistää 650 strategisen konsultoinnin, palvelumuotoilun, digitaalisten palvelujen, AI- ja analytiikkaratkaisujen sekä pilvipalvelujen asiantuntijaa Helsingissä, Tampereella, Oulussa, Tallinnassa, Tukholmassa ja Singaporessa.

Kirjoittaja

Solita