28.1.2015Uutinen

Solitaa voi nyt äänestää European Business Awards -kilpailussa

Solita valittiin viime syksynä European Business Awards -kilpailussa kansalliseksi mestariksi (National Champion) Suomessa. Kahdeksatta kertaa järjestettävään kilpailuun osallistui yli 24000 yritystä 33 Euroopan maasta. Nyt  kilpailun toisessa vaiheessa myös yleisö voi äänestää suosikkiaan kilpailun finaaliin.

EBA National Champion 2014-15European Business Awards -kilpailun tavoitteena on tuoda esille menestyvien eurooppalaisten yritysten osaamista, parhaita käytäntöjä ja innovaatioita. Kilpailun ensimmäisessä vaiheessa 709 yritystä valittiin eri kategorioissa kansallisiksi mestareiksi, ja ne ovat mukana nyt alkaneessa kilpailun toisessa vaiheessa. Kansallisista mestareista nimitetään lopulliset finalistit eli 100 Ruban d’Honneur -voittajaa, josta joukosta valitaan lisäksi myös yleisöäänien perusteella National Public Champion -voittaja kullekin maalle. Myös yleisö voi tässä toisessa vaiheessa äänestää finalisteista suosikkejaan. Solitaa voit äänestää European Business Awardsin sivustolla, missä voit myös katsoa Solitan toimitusjohtaja Jari Niskan haastatteluvideon. Äänestysaikaa on tiistaihin 24.2.2015 saakka. National Public Championit julkistetaan 5.3.2015.

Solita on mukana The Business of the Year Award (liikevaihto €26-150 miljoonaa) -kategoriassa. Tähän kategoriaan sijoittuu yrityksiä, jotka ovat parhaiten osoittaneet poikkeuksellisen hyvää taloudellista menestystä, vahvaa kasvua ja innovatiivisuutta. Solita on kasvanut voimakkaasti ja kannattavasti, ja noussut merkittäväksi toimijaksi digitaalisen liiketoiminnan markkinassa. Vuonna 2014 Solita mm. rekrytoi yli 100 uutta työntekijää, ja perusti kolmannen toimipisteensä Ouluun.

Solitan palveluksessa on yli 300 asiantuntijaa, ja vuoden 2013 liikevaihto oli 30,5 miljoonaa euroa. Solita tuottaa digitaalisia ratkaisuja ja verkkopalveluita sähköiseen liiketoimintaan ja asiointiin sekä tiedolla johtamiseen asiakkailleen mm. julkishallinnossa, vähittäiskaupassa ja media- sekä telecom-sektoreilla.

Lisätietoja:
Minna Kujala, markkinointi- ja viestintäpäällikkö, Solita
puh. 044-589 0089, [email protected]

 

Kirjoittaja

Solita