Solita WhiteHat suojaa liiketoimintaasi

Solita WhiteHat on tietoturvapalvelu, joka paljastaa, mitä tietoja yrityksestäsi verkossa löytyy, ja auttaa parantamaan tietoturvaa jo ennalta.

Tieto on organisaation arvokkainta omaisuutta. On tärkeää varmistaa, että liiketoimintasi kannalta kriittiset tiedot ovat turvassa, eivät näy ulkopuolisille eivätkä ole alttiina tietomurroille. Solita WhiteHat on tietoturvapalvelu, joka suojelee liiketoimintaasi. Se auttaa valvomaan tietovuotoja ja mahdollisia riskejä jatkuvasti ja ennakoivasti. Lisäksi Solitan asiantuntijat antavat suosituksia siitä, kuinka voit parantaa organisaatiosi tietoturvaa.

Kaikissa organisaatioissa syntyy uutta tietoa päivittäin, ja siksi kaikki voivat myös joutua tietoturvahyökkäysten kohteeksi. Ulkopuoliset voivat saada yrityksesi luottamuksellisia tietoja käsiinsä esimerkiksi inhimillisten erehdysten, teknologian haavoittuvuuksien tai uusien sovellusjulkaisujen vuoksi – etkä välttämättä edes huomaa sitä. Yksikin tietoturvaloukkaus voi aiheuttaa merkittävää vahinkoa ja paljon kustannuksia. On erittäin tärkeää pystyä ainakin minimoimaan vaikutukset mahdollisimman nopeasti, ellei peräti estämään hyökkäyksiä ennalta.

Ulkopuolisen toimijan tekemä tietoturva-auditointi kerran vuodessa ei riitä. Organisaatiosi on tiedettävä reaaliajassa, milloin ja mitä tietoja paljastuu. Sinulla on oltava tarvittavat työkalut ja prosessit, jotta voit analysoida tilanteen ja tarvittaessa reagoida nopeasti. Juuri tästä Solita WhiteHat -palvelussa on kyse.

Solita WhiteHat -palvelu pitää sinut jatkuvasti ajan tasalla mahdollisista riskeistä ja suojaa uhilta.

 • 1

  Näet, mitä tietojasi ulkopuoliset tai hakkerit voivat nähdä
  Tiivistelmä julkisista tiedoista kymmenistä lähteistä

 • 2

  Saat jatkuvasti uhka-analyyseja ja suosituksia
  Minimoi ja estä ennakolta turvallisuusriskejä

 • 3

  Reagoi nopeasti uusiin havaintoihin
  Päivittäiset raportit uusista tiedoista auttavat toimimaan nopeasti

 • 4

  Hyödynnä tietoturva-asiantuntijoidemme osaamista
  Asiantuntija-apua tarkemmissa analyyseissä ja uhkien pienentämisessä

Miika Leskinen, CIO, NEOT
”Jokaisen yrityksen on helppo hyödyntää WhiteHat -palvelusta saatavia tietoja.”
Miika Leskinen, CIO, NEOT
Pekka Mutikainen, CIO, Skanska
“Oli yllättävän helppoa alkaa käyttää Solita WhiteHat -palvelua. Saimme arvokasta uutta tietoa järjestelmistämme, kun palvelu otettiin käyttöön.”
Pekka Mutikainen, CIO, Skanska

Teknologian, automaation ja asiantuntijatyön yhdistelmä tuo tehokasta suojaa

Solita WhiteHat ei ole pelkästään yksittäinen työkalu vaan kattava palvelupaketti, jossa hyödynnetään niin automaatiota kuin kokeneiden asiantuntijoidemme osaamista. Palvelu kerää automaattisesti julkisia tietoja, analysoi löytämäänsä ja antaa toimenpidesuosituksia.

Se selvittää, mitä tietoja organisaatiostasi on verkossa, ja etsii tietoturvahyökkäyksille alttiita kohtia. Internetissä voi olla esimerkiksi vuodettuja salasanoja, asiakirjoja ja lähdekoodeja, ylimääräisiä palvelin- tai sovellustietoja, virheellisiä pilvikomponentteja tai vuodettuja tietokantoja.

Tietoturvapalvelu Solita WhiteHat

Solita WhiteHat tarjoaa sinulle säännöllisesti löydökset, joiden perusteella on helppo toimia. Asiantuntijamme auttavat tarkemmissa analyyseissä ja uhkien minimoinnissa. Saat havainnoista selkeän raportin säännöllisesti.

SaaS-palveluna saat Solita WhiteHatin käyttöösi nopeasti ja helposti. Me hoidamme konfiguraatiot ja analyysit, ja varmistamme, että havainnoista ja suosituksista on hyötyä alusta alkaen. Sinä voit rauhassa keskittyä liiketoimintasi kehittämiseen.

Lue lisää tietoturvapalveluistamme

NEOT minimoi tietoturvariskejä Solita WhiteHat -palvelun avulla

NEOT on merkittävä itsenäinen polttonesteiden toimittaja Itämeren alueella. NEOT on erikoistunut öljy- ja biotuotteiden tukkumyyntiin ja toimittaa vuosittain noin 7 miljardia litraa polttoaineita omistajilleen.

NEOT saa tietoja mahdollisista vuodoista päivittäin. Solitan asiantuntijat ovat käytettävissä lisätutkimuksia ja -selvityksiä varten.

Lue case NEOT

Haluatko kuulla lisää?

Katso webinaaritallenne liiketoiminnan suojaamisesta

Kuulet avoimesta tiedustelusta (OSINT) ja opit käytännön esimerkkien avulla kuinka  suojata liiketoimintaasi, sekä miten tätä toimintaa voidaan automatisoida.

Katso tallenne

Jos haluat kuulla lisää, jätä yhteystietosi niin olemme sinuun yhteydessä! • Solita WhiteHat toimii AWS-pilvialustalla, joka mahdollistaa palvelun skaalautuvuuden, saatavuuden ja kustannustehokkuuden.