12.10.2021Uutinen

Solita Vuoden työnantajabrändi -finalistiksi

Rekrygaala Jarkko Relander / DuunitoriKuva: Jarkko Relander, Duunitori

Teknologia-, data- ja designyritys Solita on nimetty Vuoden työnantajabrändi -finalistiksi. Tunnustus jaetaan systemaattisesta kohderyhmätyöstä sekä pitkäjänteisestä ja strategisesta brändityöstä.

Suomen Vuoden Työnantajabrändi valitaan kaikille avoimessa Rekrygaalassa marraskuun 4. päivä. Kilpailunjärjestäjä Duunitorin lisäksi tapahtuman kumppaneita ovat Työ- ja elinkeinoministeriö, Henkilöstöpalveluyritysten liitto HPL, HR Viesti, sekä riippumaton henkilöstöjohdon ja -ammattilaisten yhdistys Henry ry, ja gaalan suojelijana toimii työministeri Tuula Haatainen. Vuoden työnantajabrändin lisäksi Rekrygaalassa palkitaan Vuoden rekrytoija, Vuoden rekrytointiteko, Paras rekrytointikampanja sekä Vuoden rekrytointialan kehittäjä.

Solita jatkaa vakaata kasvuaan Suomessa ja kansainvälisillä markkinoillaan. Pandemiasta huolimatta yritys on rekrytoinut tänä vuonna jo yli 300 osaajaa. Yritys työllistää Suomessa nyt yli 900 osaajaa, joista valtaosa yrityksen Helsingin, Tampereen, Turun, Oulun ja Lahden toimistoilla. Lisäksi yrityksellä on työntekijöitä mm. Vaasassa, Kuopiossa, Jyväskylässä ja Joensuussa, sekä muilla paikkakunnilla työskenteleviä etätyöntekijöitä.

”Otamme nöyrin mielin vastaan tämän hienon kunnianosoituksen pitkäjänteiselle työllemme. Solitassa rekrytointi on kaikkien yhteinen asia. Rekrytointi- ja markkinointitiimimme lisäksi käytännössä kaikki solitalaiset osallistuvat työnantajabrändimme rakentamiseen jollain tavalla: sekä omalla hyvällä asiakastyöllään, rekrytointivinkkejä antamalla, tuottamalla asiantuntijasisältöjä tai osallistumalla suoraan haastatteluihin ja uusien solitalaisten perehdytykseen. Suuri kiitos sekä tuomaristolle, solitalaisille, että meistä kiinnostuneille hakijoille!”, iloitsee Solitan rekrytoinnista ja työnantajakuvasta vastaava Kati Kitti.

Kokeneiden osaajien rekrytoinnin lisäksi Solita kouluttaa uusia osaajia omissa koulutusohjelmissaan.
Järjestyksessään neljäs Rekrygaala järjestetään 4. marraskuuta, jolloin rekrytointialan parhaat teot ja tekijät palkitaan viidessä eri palkintokategoriassa. Finalistien ja voittajien valinnasta vastaa puolueeton tuomaristo, jossa on mukana kymmenen liike-elämän asiantuntijaa.

Tänä vuonna Rekrygaalan tuomaristossa vaikuttavat Niina Nurmi, Hanna Järvinen, Toni Koskinen, Tiina Korhonen, Aki Ahlroth, Niina Nurmi, Susanna Rantanen, Hanna Hiekkamies, Samu Hällfors ja Markku Techam.

Lisätietoja

Kirjoittaja

Solita