3.6.2015Uutinen

Solita valittu Hanselin it-konsultoinnin puitesopimuksen toimittajaksi

Solita on valittu Valtion yhteishankintayksikkö Hanselin it-konsultoinnin puitesopimuksen toimittajaksi. Sopimuksen puitteissa valtionhallinnon organisaatiot voivat hankkia Solitan palveluita kahdella eri osa-alueella
  • A: projektinhallinta ja integraatiopalvelut
  • B: määrittely ja arkkitehtuuripalvelut

Puitejärjestelyt mahdollistavat kattavasti IT-palveluiden konsultoinnin hankinnan valtionhallinnon käyttöön Puitesopimus on voimassa vuosina 2015 – 2019. Sopimuksen eri osa-alueilla valittiin kumppaneiksi kaikkiaan 30 yritystä tai ryhmittymää. Tarjouskilpailuun jätettiin kaikkiaan 248 tarjousta, 97 tarjoajalta.

”Olemme iloisia, että Hanselin puitesopimustoimittajana pääsemme edelleen jatkamaan työtä suomalaisen julkishallinnon digitalisoimiseksi. Autamme asiakkaitamme rakentamaan palveluita, jotka tehostavat toimintaa ja helpottavat niin suomalaisten kuin viranomaistenkin arkea, ja jotka tehdään alusta saakka käyttäjien tarpeita kuunnellen. Hyvänä esimerkkinä toimii Lupapiste-palvelu, jossa jo yli 50 kunnan rakentamisen lupahakemukset voidaan tehdä verkossa ja jonka tuloksena lupien käsittelyajat ovat lyhentyneet viikoista jopa 1-2 päivään”, sanoo johtaja Timo Honko Solitasta.

Solitan asiakkaina ovat mm. Liikennevirasto, Trafi, Tulli, Maanmittauslaitos, Ympäristöministeriö ja Oikeusministeriö.

Lisätietoja:Hansel
Timo Honko, VP, liiketoimintajärjestelmät ja julkishallinto, Solita Oy
puh. 040 5454 878, [email protected]

Kirjoittaja

Solita