26.1.2016Uutinen

Solita Th!nk Design Hack muotoili Ifin ja Trafin palveluja

Solita Th!nk Design Hack kokosi yhteen If Vahinkovakuutusyhtiön ja liikenteen turvallisuusvirasto Trafin palveluiden kehittäjiä, Digitalist Networkin digitalisteja sekä Solita Designin palvelumuotoilijoita ideoimaan uusia palveluita ja ratkomaan tulevaisuuden haasteita. Hackathonin tavoitteena oli löytää uusia tapoja palveluiden kehittämiseen sekä uusia keinoja uudistua ja vastata kuluttajien muuttuviin tarpeisiin. Miten luodaan uusia innovaatioita ja palveluita, joita kuluttajat haluavat käyttää?

Haasteena houkuttelevat palvelut tulevaisuuden kuluttajille

Kaikkia tieliikenteen henkilölupia hallinnoiva Trafi asetti hackathonin osallistujille tehtäväksi ideoida, miten verkossa voisi tarjoilla heidän tietopalveluissaan olevaa tietoa käyttäjien hyödynnettäväksi parhaalla mahdollisella tavalla. Pohjoismaiden suurin autovakuuttaja If puolestaan haastoi osallistujat pohtimaan, miltä näyttää tulevaisuuden auto-omistussuhde ja millaisia uusia palveluja voitaisiin kuluttajille synnyttää.

Miten tiimit hackathonin aikana työskentelivät ja mitä haluttiin saada aikaan? Katso video Th!nk Design Hackista ja tulevaisuuden palvelujen kehittämisestä.

Solita Design – palveluita, joita käyttäjät rakastavat

Solita Design -yksikkö kerää yhteen yli 40 digitaalisten palveluiden strategiatyöhön, palvelumuotoiluun, käyttökokemussuunnitteluun ja palveluarkkitehtuuriin erikoistuneet osaajaamme, ja auttaa asiakkaitamme erityisesti digistrategioissa ja palvelu- ja käyttökokemussuunnittelussa teknologian mahdollisuudet hyödyntäen. Luomme asiakkaidemme kanssa palveluita, joita käyttäjät rakastavat, ja asiakkaamme saavat samalta luukulta näkemyksellisen kumppanin digitaalisen liiketoiminnan palvelumuotoiluun, analytiikkaan, tekniseen toteutukseen ja ylläpitoon. Kokonaisuudessaan Solitalle työskentelee jo yli 400 digitaalisen liiketoiminnan asiantuntijaa Helsingissä, Tampereella ja Oulussa.

Kirjoittaja

Solita