10.12.2014Uutinen

Solita rekrytoinut tänä vuonna 100 uutta työntekijää

Digitaalisen liiketoiminnan asiantuntijayritys Solita on saavuttanut kuluvan vuoden rekrytoinneissaan 100 henkilön rajapyykin. Henkilömäärä kasvoi vuoden aikana 28 prosentilla 305 henkilöön. Tämän vuoden liikevaihdon arvioidaan olevan noin 37 miljoonaa, joka tarkoittaa noin 6,5 miljoonan euron kasvua edelliseen vuoteen verrattuna. Digitaalisen liiketoiminnan markkina on kovassa kasvussa ja se on vaikuttanut suoraan myös Solitan kasvuun.

”Meillä on ollut oikeat eväät ja se on mahdollistanut kasvun. Tämä on ollut suunnitelmallista ja hallittua, strategian mukaista kasvua”, toteaa Solitan toimitusjohtaja Jari Niska.

Solita on onnistunut saamaan tänä vuonna paljon uusia asiakkaita ja hankkeita. Lisäksi yhtiö on laajentanut palvelutarjontaansa erityisesti projektien alkupäässä sekä konsultoinnissa ja perustanut kolmannen toimipisteen Ouluun.

”Meidän tavoitteenamme on uida vastavirtaan hankalanakin aikana, jolloin muut irtisanovat ja vähentävät”, Niska kertoo.

Yksi Solitan vahvuuksista on se, että yritys pystyy palvelemaan asiakkaitaan aina strategisesta konsultoinnista ja ideoinnista toteutukseen saakka. Aikaisemmin työnjako linjautui usein palveluiden suunnittelu- ja konseptointiyritysten ja toteuttajayritysten kesken. Solita on määrätietoisesti kehittänyt molempia osa-alueitaan ja kasvattanut tasaisesti kaikkia liiketoiminta-alueitaan.

”Teemme Suomen mittakaavassa isoja ja vaativia hankkeita ja meillä on erittäin pätevä, osaava ja tyytyväinen henkilökunta. Se houkuttelee töihin lisää huippuammattilaisia. Tästä syntyvä positiivinen kierre on mahdollistanut sen, että olemme pystyneet palkkaamaan sata markkinoiden parasta osaajaa”, Niska toteaa.

Solita on panostanut vahvasti henkilöstönsä työtyytyväisyyteen ja viihtyvyyteen, mikä on näkynyt kärkisijoina The Great Place to Work -kilpailussa jo useina vuosina. Tuoreen kyselyn mukaan henkilöstöstä 96 prosenttia on sitä mieltä, että Solita on kokonaisuudessaan erittäin hyvä työpaikka.

”Me uskomme meidän ihmisiimme. Hyvä yrityskulttuuri ja positiivinen henki houkuttelevat taloon lisää hyviä ja taitavia tyyppejä”, myhäilee Solitan johtaja ja HR-asioista vastaava Jonne Seppä.

”Meillä rekrytointiin on osallistunut koko henkilökunta. Hyvien tekijöiden löytäminen on joukkoistettu kaikille ja se on ollut selvästi onnistunut valinta.”

Tämän vuoden aikana palkattuja henkilöitä on nyt yhteensä 101.

Lisätietoja:
Jari Niska, toimitusjohtaja, Solita Oy
[email protected], puh. 040-524 6400

 

Solita Oy on digitaalisen liiketoiminnan asiantuntijayritys. Se luo uutta liiketoimintaa ja palveluja yrityksille ja julkishallinnolle yhdistämällä teknologian,liiketoimintaprosessit ja sisällöt uudella tavalla. Solita tuottaa digitaalisia ratkaisuja ja verkkopalveluita sähköiseen liiketoimintaan ja asiointiin sekä tiedolla johtamiseen. Suomalaiset kohtaavat Solitan päivittäin esimerkiksi vähittäiskaupan verkkopalveluiden tai julkishallinnon sähköisten palveluiden kautta.
Vuonna 1996 perustettu Solita on kasvuyritys, joka on kasvanut kannattavasti 20-30 prosentin vuosivauhtia. Yhtiön liikevaihto vuonna 2013 oli 30,5 miljoonaa euroa.

Solitassa työskentelee yli 300 digitaalisen liiketoiminnan asiantuntijaa.Hyvän johtamisen ja huippuluokan osaamisen lisäksi kasvua on vauhdittanut laadukas asiakaspalvelu ja innostava yrityskulttuuri. Asiakkaista 97 % on tyytyväisiä Solitaan ja yhtiö kipuaa vuosittain yhä korkeammalle arvostetussa Great Place To Work -listauksessa (6. sija vuonna 2014). www.solita.fi

Kirjoittaja

Solita