13.5.2016Uutinen

Solita palkittiin jälleen parhaasta B2B-verkkopalvelusta

Solitan GS1 Finlandin kanssa suunnittelema ja toteuttama Golli-palvelu on voittanut Paras B2B-verkkopalvelu -kategorian Grand One 2016 -kisassa. Viime vuonna Solita pokkasi saman tunnustuksen Lupapiste-palvelulla. Päivittäistavarakauppaa digitalisoiva Golli sai kunnianmaininnan myös Innovatiivisin digitaalinen palvelu -kategoriassa. Solitan asiakkaista palkittiin B2B-kategorian kunniamaininnalla myös STT Viestintäpalveluiden Mediaseuranta-palvelu. Suomen suurimman digitaalisen markkinointiviestinnän kilpailun Grand Onen voittajat julkistettiin palkintogaalassa Helsingissä 12.5.

GOLLI 

Voittaja kategoriassa Paras B2B-verkkopalvelu ja kunniamaininta kategoriassa Innovatiivisin digitaalinen palvelu – Digitalisaatio kohtaa pientuottajan

Päivittäistavarakaupan toimialaa uudistava Golli on kustannustehokas pilvipalvelu, joka helpottaa pienten tuottajien pääsyä kaupan valikoimiin. Golli on lisännyt suomalaisten pk-tavaratoimittajien kilpailukykyä, lisännyt kaupan ekosysteemin toimivuutta ja mahdollistaa jatkossa miljoonien eurojen hyötypotentiaalin. Golli auttaa digitalisoimaan tilaus-toimitusketjun minkä tahansa kokoluokan tai toimialan yrityksessä. Asiakas GS1 Finland.

”Rohkea palvelu, jolla digitaalisuus on tuotu vaikeasti muuttuvalle toimialalle antaen pienelle toimijoille tasavertaiset mahdollisuudet kilpailla markkinoilla”, perusteli Grand One -tuomaristo Paras B2B-verkkopalvelu -kategorian voittajan valintaa. Kunniamaininta kategoriassa Innovatiivisin digitaalinen palvelu tuli erityisesti datalähteiden yhdistämisestä todistetusti toimivaksi palveluksi ja sen onnistuneesta myymisestä useille eri loppuasiakkaille.

Lue lisää Golli-palvelusta

Golli_mockup_transparent_varjoilla

MEDIASEURANTA

Kunniamaininta kategoriassa Paras b2b-verkkopalvelu – Suomen paras mediaseuranta

Suomen Tietotoimiston uusi Mediaseuranta on kattavampi, nopeampi ja käyttäjäystävällisempi kuin mikään suomalainen mediaseuranta koskaan aikaisemmin. Palvelu toimii työkaluna viestinnän mittaamiseen ja antaa ajantasaista tietoa päätöksenteon tueksi. Kyseessä ei ole vain yksisuuntainen työkalu, vaan loppuasiakkaiden tarpeita aidosti kuunteleva palvelu. Sen avulla STT:n asiantuntijoilla on aikaa palvella asiakkaita myös henkilökohtaisesti entistä paremmin.

Kunniamaininnan perusteena oli tuomariston mukaan ”Perusteellista suunnittelutyötä, jolla on tuotettu erinomainen käyttäjäkokemus. Asiakkaan saama palvelu on parantunut sekä oman organisaation toiminta on tehostunut merkittävästi.”

Lue lisää Mediaseuranta-palvelusta

template_stt

Solita saavutti Grand One -kilpailussa 5 finaalipaikkaa. Kilpailuun osallistui 267 työtä.

”Olemme iloisia ja ylpeitä palveluiden ja työmme saamasta tunnustuksesta. Kiitokset kuuluvat ennen kaikkea STT:n ja GS1 Finlandin kaltaisille toimijoille, jotka lähtivät rohkeasti ideoimaan, suunnittelemaan ja toteuttamaan kanssamme uudenlaista digitaalista liiketoimintaa ja sen mahdollistavia uusia palveluita”, kommentoi Ossi Syd Solitalta.

Solita vastasi palveluiden rakentamisesta suunnittelusta ja palvelumuotoilusta tekniseen toteutukseen ja integraatioihin.

Grand One on suomalaisille digitaalisen median töille tarkoitettu kilpailu. Kilpailussa on 17 kategoriaa sekä Vuoden yritys -kategoria. Solitan Ympäristöministeriölle toteuttama Lupapiste-palvelu palkittiin viime vuonna vuoden parhaana B2B-palveluna. Lue lisää Grand Onesta ja vuoden 2016 voittajista 

Lisätietoja:
Ossi Syd, Head of New Business, Solita
puh. 040 560 6190, [email protected]

Solita on digitaalisen liiketoiminnan asiantuntijayritys. Olemme asiakkaidemme matkaopas muuttuvassa maailmassa. Luomme uutta liiketoimintaa ja palveluja yrityksille ja julkishallinnolle yhdistämällä teknologian, liiketoimintaprosessit ja sisällöt uudella tavalla. Solita tuottaa digitaalisia ratkaisuja ja verkkopalveluita sähköiseen liiketoimintaan ja asiointiin sekä tiedolla johtamiseen. Vuonna 1996 perustettu Solita on kasvuyritys, joka on kasvanut kannattavasti yli 20 prosentin vuosivauhtia. Yhtiön liikevaihto vuonna 2015 oli 49,7 miljoonaa euroa. Solita työllistää yli 430 digitaalisen liiketoiminnan asiantuntijaa Helsingissä, Tampereella ja Oulussa.

 

Kirjoittaja

Solita