11.11.2020Uutinen

Solita on Snowflake Premier Partner – ensimmäisenä Pohjoismaissa

News Premier partner status with Snowflake

Pilvipalveluyhtiö Snowflake on valinnut Solitan Premier Partner -kumppaniasemaan ensimmäisenä Pohjoismaissa. Yritykset ovat tehneet yhteistyötä vuodesta 2017 alkaen auttaakseen yrityksiä hyödyntämään dataa tehokkaammin.

Solita on Snowflaken ensimmäinen Premier Partner -kumppani Pohjoismaissa.

Viime vuosina Solita on auttanut yli 50 asiakasta pääsemään liikkeelle Snowflaken pilvipohjaisen data-alustan kanssa ja automatisoinut Snowflaken teknologiaan perustuvia ratkaisuja omalla DataOps-alustallaan eli Agile Data Engine -ratkaisulla. Solitan sertifioidut asiantuntijat ja Snowflakeen erikoistunut iskuryhmä auttavat yrityksiä Pohjoismaissa ja Manner-Euroopassa kehittämään joustavaa datakyvykkyyttä, joka edistää yritysten innovaatiokykyä ja kasvua.

”On hieno tunnustus Solitan työlle, että saavutimme Snowflake Premier Partner -aseman ensimmäisenä Pohjoismaissa. Olemme toteuttaneet monille asiakkaillemme dataratkaisuja hyödyntämällä Snowflaken teknologiaa sekä kehittäneet oman DataOps-ratkaisun, jolla voidaan automatisoida näiden alustojen kehittämistä ja operointia. Yhdessä Snowflaken kanssa voimme tarjota parhaan mahdollisen ratkaisun mille tahansa organisaatiolle”, kertoo Vesa Hammarberg, Business Lead, Data Platforms, Solita.

”Snowflake uskoo Data Cloud -visioon. Tuhannet asiakkaat ympäri maailmaa mobilisoivat nyt dataa aivan uusilla tavoilla Snowflaken pilvipohjaisella data-alustalla. Se ei olisi mahdollista ilman kumppaniekosysteemiämme. Olemme iloisia siitä, että Solita on yksi johtavista kumppaneistamme Euroopassa”, kommentoi Snowflaken Partner Manager Ulf Forsström.

Snowflake listautui juuri New Yorkin pörssiin ennennäkemättömällä listautumisannilla. Yhtiön asiakaskunta kasvaa hyvin nopeasti.

Solita puolestaan jatkaa nopeaa kasvua Pohjois- ja Manner-Euroopassa. Solitan palveluja ovat mm. strateginen konsultointi, palvelumuotoilu, digitaalisten palveluiden kehittäminen, datapalvelut, AI- ja analytiikkaratkaisut sekä hallinnoidut pilvipalvelut.

Lue lisää Solitan yrityskulttuurista ja avoimista työpaikoista.

Lisätietoa:

  • Vesa Hammarberg, Business Lead, Data Platforms, Solita puh. +358 407 322 224, [email protected]
  • Ulf Forsström, Partner Manager, Snowflake puh. +46 734 082915, [email protected]
Kirjoittaja

Solita