16.4.2021Uutinen

Solita nimettiin Vuoden yritys -ehdokkaaksi, asiakastyöt finaaliin viidessä kategoriassa

Grand One -kilpailu Solita vuoden yritys ehdokkaaksi

Solita on nimetty Vuoden yritys -finalistiksi Grand One -kilpailussa. Lisäksi Solitan työt valittiin kilpailun finaaliin viidessä kategoriassa: Paras verkkopalvelu, Paras mobiilipalvelu, Paras datan käyttö, Paras palvelumuotoilu ja Paras käyttökokemus. Grand One on Suomen suurin digitaalisen markkinointiviestinnän kilpailu.

Vuoden yritys -kategoriaan ei voi ilmoittautua, vaan finalistit valitaan yrityksistä, jotka ovat ilmoittaneet vähintään kaksi palkinnoille pääsevää työtä. Solita lisäksi ehdolla ovat TBWA/Helsinki ja 20/20 Helsinki. Kaikkiaan kilpailuun lähetettiin tänä vuonna 386 työtä.

Tänä vuonna Grand One -kilpailun finaaliin ylsivät Solitan töistä sujuvaa joukkoliikennettä vauhdittava HSL.fi-verkkopalvelu, Valtion kehittämiskeskuksen Vaken kanssa toteutettu Lahjoita puhetta -tekoälyhanke sekä Koronavilkku, THL:n johdolla rakennettu Suomen virallinen sovellus koronapandemian torjumiseen. Koronavilkku on maailman mittakaavassa yksi maailman ladatuimmista koronasovelluksista suhteessa väestöön: Koronavilkku on ladattu jo yli 2,5 miljoonaa kertaa.

”Poikkeuksellisesta pandemiavuodesta huolimatta solitalaiset ja asiakkaamme ovat jatkaneet hienoa työtä valtavalla draivilla, ja pystyimme viime vuonna työllistämään yli 200 uutta solitalaista kuudessa maassa. Kasvutarinamme mahdollistaa mahtava joukko intohimoisia ja inhimillisiä ammattilaisia. Hyvän asiakastyön lisäksi olen ylpeä myös siitä, miten Solitan yhteisö on tukenut toisiaan koronavuoden aikana”, kommentoi Solitan toimitusjohtaja Ossi Lindroos.

Paras mobiilipalvelu -kategoriassa Solitan työt valtasivat viidestä mobiilipaikasta kolme. Lue lisää finaalipaikan ansainneista töistämme alla olevista linkeistä:

  • Paras mobiilipalvelu, Paras palvelumuotoilu ja Paras käyttökokemus: Koronavilkku
  • Paras verkkopalvelu ja Paras mobiilipalvelu: HSL.fi
  • Paras mobiilipalvelu, Paras datan käyttö: Lahjoita puhetta

Grand One -kilpailun voittajat selviävät striimitse 29.4. alkaen klo 16.00.

Solita onnittelee finalisteja!

Grand One 2021

Lisätietoja:
Toimitusjohtaja Ossi Lindroos, Solita, p. 040 750 7637, [email protected]
Viestintäjohtaja Minna Pinola, Solita, p. 040 5166 024, [email protected]

Solita on suomalainen teknologia-, data- ja designyritys. Valjastamme ihmisymmärryksen ja älykkäät teknologiaratkaisut palvelemaan parempaa elämää. Olemme muutosvoima, joka luo uusia toimintatapoja, palveluja ja teknologiaratkaisuja uudistaen yrityksiä ja yhteiskuntaa. Solita työllistää jo yli 1100 strategisen konsultoinnin, palvelumuotoilun, digitaalisten palvelujen, AI- ja analytiikkaratkaisujen sekä pilvipalvelujen asiantuntijaa Suomessa, Ruotsissa, Tanskassa, Virossa, Saksassa ja Belgiassa. www.solita.fi

Kirjoittaja

Solita