2.6.2021Uutinen

Solita laajentaa toimintaansa Vaasaan, Joensuuhun, Jyväskylään ja Kuopioon

Solita laajentaa

Teknologia-, data- ja designyhtiö Solita laajentaa toimintaansa Suomessa Vaasaan, Joensuuhun, Jyväskylään ja Kuopioon. Aiempien toimistopaikkakuntiensa lisäksi nopeasti kasvava yhtiö hakee nyt ohjelmistokehityksen, datan sekä pilvi- ja integraatiopalvelujen osaajia myös Vaasaan, Joensuuhun, Jyväskylään ja Kuopioon. Paikattoman työn lisäksi yrityskulttuuristaan tunnettu Solita perustaa kevytkonttoreita paikkakunnille työntekijöidensä toiveiden mukaan.

Solitalla on tällä hetkellä toimistot Helsingissä, Tampereella, Turussa, Oulussa ja Lahdessa. Suomen lisäksi yhtiö toimii Ruotsissa, Tanskassa, Belgiassa, Saksassa ja Virossa. Yhteensä Solita työllistää yli 1100 teknologia-, data- ja designasiantuntijaa.

”Digitaalisen maailman asiantuntijoille tiimityö myös etänä on helppoa ja entistä joustavampi hybridityö on tulevaisuutta. Paikaton työ on tullut jäädäkseen, mutta yhdessä tekeminen ja yhteisöllisyys ovat kuitenkin tärkeitä arvoja solitalaisille. Siksi perustamme työntekijöidemme toiveiden mukaan suurempien toimistojemme lisäksi Vaasaan, Joensuuhun, Kuopioon ja Jyväskylään Solita Hubeja, kevyttoimistoja, joilla tarkoitamme kotipesähenkistä, joustavaa kokoontumistilaa, joka tukee muuten omasta halustaan etänä työskentelevien ihmisten arkea”, kertoo Solitan Suomen henkilöstöjohtaja Terhi Jaakonsaari.

Toimistopaikkakuntien lisäksi Solitalla on työntekijöitä Suomessa yli 40 paikkakunnalla, osan työntekijöistä työskennellessä etänä.

“Kansainväliset hankkeet ja voimakas panostuksemme osaamisen jatkuvaan kehittämiseen tuovat myös pienempien kaupunkien huippuosaajille lisää mahdollisuuksia. Digitaalisiin hankkeisiin on entistä sujuvampaa osallistua joustavasti omalta kotipaikkakunnalta”, kommentoi Solitan Suomen toimintaa johtava Timo Honko.

Solitan asiakkaita Suomessa ovat muun muassa DNA, Ponsse, UPM, THL ja Ympäristöministeriö.

Tällä hetkellä Solita hakee aktiivisesti myös ruotsinkielisiä osaajia tukemaan muun muassa ruotsalaisille asiakkaille rakennettavia data- ja pilviratkaisuja. Yritys on jatkanut kasvuaan myös koronaviruspandemian aikana ja palkkasi viime vuonna yli 200 osaajaa kuuteen maahan.

Lisätietoja

Kirjoittaja

Solita