10.9.2014Uutinen

Solita kansalliseksi mestariksi European Business Awards -kilpailussa

Solita Oy on valittu European Business Awards -kilpailussa kansalliseksi mestariksi (National Champion) Suomessa. Kahdeksatta kertaa järjestettävään kilpailuun osallistui yli 24 000 yritystä 33 Euroopan maasta.

709 yritystä on nyt valittu eri kategorioissa kansallisiksi mestareiksi, ja ne etenevät kilpailun toiseen vaiheeseen. Solita on mukana The Business of the Year Award (liikevaihto €26-150 miljoonaa) -kategoriassa. Kansallisista mestareista nimitetään lopulliset finalistit eli Ruban d’Honneur -ehdokkaat, josta joukosta valitaan lisäksi myös Public Champion -voittaja kullekin maalle. Myös yleisö voi tässä toisessa vaiheessa äänestää finalisteista suosikkejaan. Toisen vaiheen äänestys alkaa tammikuussa 2015. 

The Business of the Year Award -kategoriaan sijoittuu yrityksiä, jotka ovat parhaiten osoittaneet poikkeuksellisen hyvää taloudellista menestystä, vahvaa kasvua ja innovatiivisuutta. Solita on kasvanut voimakkaasti ja kannattavasti, ja noussut merkittäväksi toimijaksi digitaalisen liiketoiminnan asiantuntijana. Tänä vuonna Solitaan on rekrytoitu jo yli 70 uutta työntekijää, ja yritys perustaa kolmannen toimipisteensä Ouluun.

Solitan palveluksessa on yli 350 asiantuntijaa, ja vuoden 2013 liikevaihto oli 30,5 miljoonaa euroa. Solita tuottaa digitaalisia ratkaisuja ja verkkopalveluita sähköiseen liiketoimintaan ja asiointiin sekä tiedolla johtamiseen asiakkailleen mm. julkishallinnossa, vähittäiskaupassa ja media- sekä telecom-sektoreilla.

Lisätietoja:
Solita Oy, Minna Kujala, minna.kujala(at)solita.fi, puh. 044 589 0089

Kirjoittaja

Solita