23.11.2015Uutinen

Solita jo toistamiseen vuoden Episerver-kumppani Suomessa

Digitaalisen liiketoiminnan asiantuntijayritys Solita on jälleen valittu julkaisujärjestelmä- ja verkkokaupparatkaisuihin keskittyneen Episerverin vuoden kumppaniksi Suomessa. Valintaan vaikutti Solitan vahva sitoutuminen ja onnistuneet asiakasprojektit.

Episerver on valinnut Solitan vuoden kumppanikseen Suomessa jo toisena peräkkäisenä vuotena. Solita ja Episerver ovat jo pitkään tehneet yhteistyötä erilaisissa verkkopalvelu- ja verkkokauppahankkeissa. Solita tuottaa asiakkailleen digitaalisia palveluita ja auttaa niiden suunnittelussa, konseptoinnissa ja toteutuksessa sekä jatkuvassa ylläpidossa ja kehittämisessä.

”Valinta toisena vuotena peräkkäin oli iloinen yllätys. Episerverin avulla olemme onnistuneet luomaan asiakkaille useita toimivia palvelukonsepteja ja kyenneet olemaan etunenässä kehittämässä uudenlaisia moderneja digitaalisia palveluita. Yhteistyö on aina toiminut hyvin ja se on ollut molemmille mieluisa kumppanuus”, toteaa johtaja Antti Harjunpää Solitasta.

Harjunpää kuvailee yhteistyötä Episerverin kanssa onnistuneeksi, mutta myös liiketoiminnallisesti merkittäväksi kumppanuudeksi molemmille osapuolille. Sähköisten palveluiden kehitys menee jatkuvasti eteenpäin ja yleistyy kaikilla toimialoilla. Liiketoiminnallisten tavoitteiden lisäksi palveluiden kehittämisessä kiinnitetään paljon huomiota asiakaskokemukseen ja käyttäjäystävällisyyteen.

”Episerverin alusta on monipuolinen ja joustava ja se muotoutuu helposti erilaisten asiakkaiden ja liiketoimintojen tarpeisiin”, Harjunpää jatkaa.

Episerver CMS on yksi maailman eniten käytetyistä julkaisujärjestelmätuotteista. Solita on toteuttanut Episerver -teknologialla verkkopalveluita esimerkiksi Fazerille, Keskolle, Alkolle, Vaasan sairaanhoitopiirille sekä Tekesille. Episerverin kumppaniohjelmassa Solita on korkeimmalla Premium Solution Partner -tasolla.

”Päädyimme toista kertaa peräkkäin valitsemaan Solitan vuoden kumppaniksemme, sillä heillä oli hankkeita eniten ja heidän toimintansa oli varsin aktiivista. Heidän asiakasprojekteissaan näkyi vahva sitoutuminen Episerverin kumppanuuteen ja teknologiaan, ja he onnistuivat asiakkaidensa kanssa luomaan erittäin hyviä ja onnistuneita palveluita,” perustelee Episerver Finlandin maajohtaja Kalle Bäckman.

 Lisätietoja Solitan Episerver-ratkaisuista:

Jussi Kujansuu, Business Unit Manager, puh. 044 7504 490, jussi.kujansuu (a) solita.fi

 

Solita on digitaalisen liiketoiminnan asiantuntijayritys. Olemme asiakkaidemme matkaopas muuttuvassa maailmassa. Luomme uutta liiketoimintaa ja palveluja yrityksille ja julkishallinnolle yhdistämällä teknologian, liiketoimintaprosessit ja sisällöt uudella tavalla. Solita tuottaa digitaalisia ratkaisuja ja verkkopalveluita sähköiseen liiketoimintaan ja asiointiin sekä tiedolla johtamiseen. Vuonna 1996 perustettu Solita on kasvuyritys, joka on kasvanut kannattavasti yli 20 prosentin vuosivauhtia. Yhtiön liikevaihto vuonna 2014 oli 36,8 miljoonaa euroa. Solita työllistää yli 380 digitaalisen liiketoiminnan asiantuntijaa Helsingissä, Tampereella ja Oulussa.

 

 

Kirjoittaja

Solita