6.8.2019Uutinen

Solita houkutteli Innov8rs-konferenssin Suomeen

Solita is a co-host of the Innov8rs Helsinki event 5.9.2019

Teknologia-, strategia- ja designyhtiö Solita tuo syksyllä Suomeen maailman johtavan liiketoiminnan kehitysammattilaisten verkosto Innov8rsin tapahtuman. Suomen ensimmäinen Innov8rs-tapahtuma järjestetään Helsingissä 5. syyskuuta.

Innov8rs on kansainvälinen yli 35 000 liiketoiminnan kehitysammattilaisen verkosto, joka järjestää tapahtumia ympäri maailman. Innov8rsin tapahtumia järjestetään tänä vuonna Helsingin lisäksi Shanghaissa, New Yorkissa, Vancouverissa, Tokiossa ja Austinissa.

”Innov8rsin tapahtumia on pidetty eri puolilla maailmaa ja ne tunnetaan liiketoiminnan kehitysväen ja palvelumuotoilijoiden joukossa erittäin hyvin. Jatkuva kehittyminen ja innovointi ovat Suomenkin tulevaisuuden elinehto. Haluamme synnyttää Pohjoismaihin vahvemman innovaatiotoiminnan ammattilaisten yhteisön. Olemme erittäin iloisia, että saamme tuotua tapahtuman Suomeen ja myös suomalaisia tunnettuja yrityksiä jakamaan oppejaan”, kertoo Solitan Business Designer Mikko Väätäinen. Mikko Väätäinen kutsuttiin aiemmin puhumaan Innov8rsin Pariisin tapahtumaan. Solita ratkoo asiakkaidensa liiketoimintahaasteita yhdistämällä palvelumuotoilu-, teknologia- ja dataosaamista ja yritys on tehnyt Innov8rsin kanssa yhteistyötä hyvin kokemuksin myös asiakkaidensa kanssa.

”Edistyksellisenä korkean teknologian maana Suomella ja Pohjoismailla on potentiaalia olla maailman huippua uuden liiketoiminnan, tuotteiden ja palvelujen kehityksessä. Innov8rsin vuorovaikutteisissa tapahtumissa keskitymme sekä erilaisiin innovaatiostrategioihin että konkreettisiin caseihin, työkaluihin ja toimintamalleihin”, kertoo Innov8rsin Hans Balmaekers.

Helsingin tapahtumassa syyskuussa puhuvat mm. Wärtsilän Digital Ventures -vetäjä Steffen Knodt, Rambollin innovaatiojohtaja Line Lyst, OP Lab -innovaatioyksikön johtaja Kristian Luomo, Metson digitaalisen liiketoiminnan kehityksestä vastaava Rashmi Kasat, Swisscomin sisäistä yrittäjyysohjelmaa johtava David Hengartner, Solitan palvelumuotoilu- ja konsultointiyksikköä luotsaava Aleksi Issakainen sekä innovaatiostrategi, kirjailija Tendayi Viki, joka tunnetaan mm. The Corporate Startup ja The Lean Product Lifecycle -kirjoistaan.

Lisätietoja:
Solita Oy, Business Designer Mikko Väätäinen, p. +358 40 750 4464, mikko.vaatainen[a]solita.fi

Innov8rs, Hans Balmaekers, hans[a]innov8rs.co

Lisätietoja ja ilmoittautumiset Helsingin tapahtumaan

Kirjoittaja

Solita