9.6.2015Uutinen

Solita Euroopan 50 parhaan työpaikan listalla

Solita on valittu Euroopan 50 parhaan työpaikan joukkoon. Maailmanlaajuisen tutkimus- ja kehittämisorganisaatio Great Place to Work®:n julkaisemalla listalla Solita on sijalla 48 pienten ja keskisuurten yritysten kategoriassa. Kaiken kaikkiaan Great Place to Work -listalle valittiin Euroopan 100 parasta työpaikkaa eri kategorioissa. Solitan sijoitus tämän vuoden Suomen Parhaat työpaikat -listalla oli 6.

”Olen hyvin ylpeä ja iloinen, että olemme jo toisen kerran mukana Euroopan parhaiden työpaikkojen joukossa. Palkkasimme viime vuonna 102 uutta solitalaista, ja tänäkin vuonna kasvu on jatkunut vauhdikkaana. Kovasta kasvuvauhdista huolimatta olemme onnistuneet työyhteisömme ja yrityskulttuurimme kehittämisessä, ja siitä kiitos kuuluu koko henkilöstöllemme”, sanoo Solitan kulttuurin ja osaamisen kehittämisestä vastaava johtaja Jonne Seppä.

Solitan tulokset helmikuussa julkistetussa GPTW-tutkimuksessa säilyivät kautta linjan erinomaisen hyvinä. Erityisesti henkilöstö arvostaa välittämisen kulttuuria ja intohimoista asennetta työhön.

”Vaalimme huolella arvojamme ja välittämisen kulttuuria solitalaisten arjessa – pulkkaa ei jätetä puolimäkeen. Kaikki mitä meillä on, lähtee ihmisistä. Intohimo omaan tekemiseen ja yhteinen usko tulevaan ovat kasvumoottorin polttoainetta. Innostunut ja osaava henkilöstö on Solitan menestyksen avain ja yrityksemme tärkein voimavara”, Seppä jatkaa.

Solita on vuosien ajan ollut kasvuyhtiö. Tilikauden 2014 liikevaihto oli 36,8 miljoonaa euroa, ja henkilöstömäärä on tällä hetkellä yli 360. Solitan kolmas toimipiste Helsingin ja Tampereen rinnalle avattiin Ouluun viime vuoden lopulla.

gptw_Europe_BestWorkplaces_2015_500

Euroopan parhaat työpaikat -tutkimus

Euroopan parhaat työpaikat -lista julkaistaan vuosittain ja se kattaa 100 parasta työpaikkaa. Listaorganisaatiot on jaettu kolmeen kategoriaan: monikansalliset työpaikat (25 organisaatiota), suuret organisaatiot (25 organisaatiota) sekä pienet ja keskisuuret organisaatiot (50 organisaatiota). Vuonna 2015 tutkimus kattoi 19 Euroopan maata, 2300 yritystä ja yli 1,5 miljoonaa työntekijää.

Vuodesta 2002 lähtien julkaistua Euroopan parhaat työpaikat -listausta varten tehtävissä maakohtaisissa tutkimuksissa selvitetään työntekijöiden kokemus työpaikastaan sekä arvioidaan organisaatioiden johtamiskäytännöt. Tutkimuksen pisteytyksessä 2/3 koostuu työntekijöiden kokemuksesta ja 1/3 johtamiskäytännöistä. Listalle pääsy edellyttää, että yrityksellä on vähintään 50 työntekijää.

Lisätietoja:
Jonne Seppä, johtaja, kulttuuri ja osaamiset, Solita Oy
puh. 040 8441 892, [email protected]

Kirjoittaja

Solita