Pilvipalvelut

Pilvipalvelut ovat osa yhteiskunnan ja yritysten digitalisaatiota ja digitaalisen liiketoiminnan kehittämistä. Pilviratkaisut mahdollistavat kustannustehokkaan, joustavan ja skaalautuvan tavan uusien palveluiden kehittämiseen. Autamme löytämään erilaisista vaihtoehdoista juuri sinun tarpeisiisi sopivat ratkaisut, työkalut ja teknologiat ja varmistamme, että pystyt hyödyntämään pilviratkaisuja osana liiketoimintaasi. Tarjoamme esimerkiksi AWS- ja Azure-palveluita ja tarvittaessa operoimme palveluasi avaimet käteen -palveluna.

Asiantuntijamme auttavat niin kartoitus-, suunnittelu- kuin käyttöönottovaiheessa oman liiketoimintasi kannalta parhaan ratkaisun rakentamisessa. Saat meiltä kattavat pilvipalvelut, niihin liittyvän operoinnin ja hallinnan, raportoinnin ja analytiikan sekä DevOps-asiantuntemusta. Kehitämme kanssasi palveluitasi jatkuvasti ennakoivan toimintamallimme ja analytiikan avulla.

Pilvi- ja DevOps-palvelumme

 • Pilvipalvelut

  Tarjoamme täyden palvelun Amazon Web Services- ja Azure-ratkaisuja sekä operoimme palveluita myös Solitan Private Cloudissa tai asiakkaan tarpeen mukaan erilaisina hybridiratkaisuina. Saat käyttöösi parhaiten sopivan ratkaisun helposti ja vaivattomasti. Sertifioidut asiantuntijamme ja kattava työkalupakkimme varmistavat palvelun toimivuuden, saatavuuden ja tietoturvan. Hyödynnämme ennakoivaa analytiikkaa vähentämään turhia hälytyksiä ja parantamaan palvelun laatua ja saatavuutta. Tehokas raportointi ja analysointi sekä läpinäkyvyys mahdollistavat nopean reagoinnin muutoksiin tai ongelmakohtiin.

 • Konsultointi

  Pilvipalvelut avaavat uusia ansainta- ja liiketoimintamalleja, tehostavat nykyistä tapaa tarjota ratkaisuja ja mahdollistavat uudenlaisen liiketoimintojen johtamisen. Autamme sinua pilvistrategian luomisessa, uusien mahdollisuuksien tunnistamisessa, pilveen siirtymisen suunnittelussa, liiketoimintamallissa ja muutoksen eteenpäin viemisessä.

 • DevOps

  DevOps on ohjelmistoratkaisujen kehitykseen, julkaisuun ja ylläpitoon liittyvän työn automatisointia. DevOpsin avulla voidaan merkittävästi vähentää toistuviin tehtäviin kuten testaukseen ja asennuksiin liittyvää työmäärää ja vähentää inhimillisistä virheistä johtuvia kustannuksia ja viivytyksiä. Palveluiden laatu ja luotettavuus paranevat. DevOps yhdessä pilvipalveluiden hyödyntämisen kanssa ketteröittää uusien palveluiden ja liiketoiminnan kehitystä ja poistaa pullonkaulat ja tehottomuuden. Autamme DevOps-toimintatapojen ja työkalujen sekä jatkuvan julkaisun käyttöönotossa, ympäristöjen rakentamisessa sekä valvonnassa ja operoinnissa.

Think Tank

Solita Think Tank: Näkemyksiä tulevaisuudesta

Solitan Think Tank -ryhmät pohtivat Suomen, suomalaisten yritysten ja julkishallinnon digitaalista tulevaisuutta. Tutustu eturivin yritysten, vaikuttajien, asiantuntijoiden ja tutkijoiden näkemyksiin.

 

Lataa raportit

Haluatko kuulla lisää palveluistamme?

 • Täytä yhteystietosi niin olemme sinuun yhteydessä:

 • Minua kiinnostaa erityisesti:

 • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä

Anton Floor

Business Manager, Cloud & Connectivity

anton.floor@solita.fi

040 77 03 758