11.1.2017Uutinen

Solita avaa toimiston Tukholmaan

Digitaalisen liiketoiminnan asiantuntijayritys Solita laajentaa toimintaansa Tukholmaan. Nopeasti ja kannattavasti kasvanut Solita työllistää tällä hetkellä lähes 500 digitaalisen liiketoiminnan asiantuntijaa Helsingissä, Tampereella ja Oulussa.

Solitan ensimmäinen kansainvälinen toimipiste avataan Tukholman keskustaan osoitteeseen Vasagatan 7 A. Solita on jo aiemmin hoitanut useita kansainvälisiä asiakkuuksia Suomesta käsin. Ruotsissa Solitan asiakkaina on mm. konepaja- ja autoteollisuuden yrityksiä.

”Solitan 20-vuotisella matkalla tämä on tietysti hieno etappi. On hienoa viedä suomalaista osaamista maailmalle ja nähdä, että osaamistamme arvostetaan. Samalla voimme tarjota kattavampaa palvelua myös pohjoismaisesti toimiville asiakkaillemme”, kommentoi Solitan toimitusjohtaja Jari Niska.

”Digitaalinen liiketoiminta on luonteeltaan globaalia, ja osaamisellamme on vahvaa kysyntää myös Suomen rajojen ulkopuolella. Esimerkiksi data science-, pilvi- ja integraatio-osaamisemme on saanut erittäin positiivisen vastaanoton kansainvälisissä yrityksissä. Yhdessä suomalaisten asiakkaidemme, kuten DNA:n ja Sanoman kanssa teemme esimerkiksi data science -hankkeita, jotka ovat maailman kärkeä”, kertoo kansainvälisestä liiketoiminnasta vastaava johtaja Ossi Lindroos.

Solita jatkaa rekrytoimista, nyt sekä Suomeen että kansainvälisiin hankkeisiin. Lue lisää avoimista uramahdollisuuksista Suomessa ja ulkomailla (mm. Tukholmassa).

Lisätietoja:
Solita Oy
Jari Niska, toimitusjohtaja, puh. 040 5246 400, jari.niska (at) solita.fi
Ossi Lindroos, johtaja, puh. 040 7507 637, ossi.lindroos (at) solita.fi

Solita on digitaalisen liiketoiminnan asiantuntijayritys. Olemme asiakkaidemme matkaopas muuttuvassa maailmassa. Luomme uutta liiketoimintaa ja palveluja yrityksille ja julkishallinnolle yhdistämällä teknologian, liiketoimintaprosessit ja sisällöt uudella tavalla. Vuonna 1996 perustettu Solita tuottaa digitaalisia ratkaisuja ja verkkopalveluita sähköiseen liiketoimintaan ja asiointiin sekä tiedolla johtamiseen. Yhtiön liikevaihto vuonna 2016 (pro forma) oli 58,3 miljoonaa euroa. Solita työllistää lähes 500 digitaalisen liiketoiminnan asiantuntijaa Helsingissä, Tampereella, Oulussa ja Tukholmassa.

Kirjoittaja

Solita