30.11.2016Uutinen

Solita Amazon Web Servicesin julkisen sektorin kumppaniohjelmaan

Digitaalisen liiketoiminnan asiantuntijayritys Solita syventää yhteistyötään maailman suurimpiin pilvipalveluiden tarjoajiin kuuluvan Amazon Web Servicesin (AWS) kanssa. Solita on liittynyt AWS:n julkisen sektorin kumppaniohjelmaan, joka julkistettiin tänään Las Vegasissa.

Amazon Web Servicesin julkisen sektorin kumppaniohjelmaan (AWS Public Sector Partner Program) hyväksytään ympäri maailmaa kumppaneita, joilla on kokemusta ja ratkaisuja julkishallinnolle, opetus- ja koulutussektorille tai voittoa tavoittelemattomille organisaatioille. Uusi kumppaniohjelma julkistettiin tänään AWS re:Invent 2016 -konferenssissa Las Vegasissa ja Solita on mukana siinä Government -kategoriassa.

”Digitalisaatio on yksi tämän hetken kärkihankkeista julkishallinnossa. Digitalisaatio ja nykyaikaiset teknologiat tarjoavat julkishallinnon toimijoille valtavasti mahdollisuuksia niin kustannussäästöihin ja toiminnan tehostamiseen kuin uusien, laadukkaiden palveluiden rakentamiseen kansalaisille. Kehittyneet pilvipalvelut, kuten AWS, ovat kustannustehokas alusta ketterään palvelukehitykseen”, sanoo johtaja Lauri Helenius Solitalta. ”Viimeisten 10 vuoden aikana Solita on tehnyt laajaa yhteistyötä Suomen julkishallinnon keskeisten toimijoiden kanssa – olemme toteuttaneet mm. lukuisia sähköisiä asiointipalveluita, operatiivisia järjestelmiä, rekistereitä ja asianhallintaa.”

Solita luo yrityksille ja julkishallinnon organisaatioille uutta liiketoimintaa ja palveluita. Solita tarjoaa palveluita kattavasti strategioista, palvelumuotoilusta ja toteutuksesta integraatioihin, analytiikkaan ja jatkuviin palveluihin.

Solita sai äskettäin AWS:lta tunnustusta big data -osaamisestaan ja yritys nimettiin Amazon Web Servicesin sertifioiduksi big data -kumppaniksi. Solita nousi samalla AWS:n Advanced Consulting Partner -kumppanitasolle. Solita on ollut AWS:n kumppani (AWS Partner Network) yli kolme vuotta. Solita on myös virallinen AWS-palveluiden jälleenmyyjä niin julkisella kuin yksityiselläkin sektorilla.

Lisätietoja:
Solita Oy, Lauri Helenius, Director, Digital Society, lauri.helenius[at]solita.fi, puh. 040 5294 354

public_sector_consulting-partner_dark_large

Solita on digitaalisen liiketoiminnan asiantuntijayritys. Olemme asiakkaidemme matkaopas muuttuvassa maailmassa. Luomme uutta liiketoimintaa ja palveluja yrityksille ja julkishallinnolle yhdistämällä teknologian, liiketoimintaprosessit ja sisällöt uudella tavalla. Vuonna 1996 perustettu Solita tuottaa digitaalisia ratkaisuja ja verkkopalveluita sähköiseen liiketoimintaan ja asiointiin sekä tiedolla johtamiseen. Yhtiön liikevaihto vuonna 2015 oli 49,7 miljoonaa euroa. Solita työllistää lähes 500 digitaalisen liiketoiminnan asiantuntijaa Helsingissä, Tampereella ja Oulussa.

Kirjoittaja

Solita