19.3.2019Uutinen

Snowflake palkitsi Solitan vuoden kumppanina

Solita was chosen Snowflake EMEA Partner of the Year 2019

Teknologia-, strategia- ja designyhtiö Solita on valittu moderniin, pilvipohjaiseen tietovarastointiin erikoistuneen Snowflaken vuoden kumppaniksi Euroopan, Lähi-idän ja Afrikan alueella. Snowflake ja Solita ovat tehneet yhteistyötä yli kahden vuoden ajan ja auttavat yrityksiä vauhdittamaan toimintansa muuttamista dataohjautuvammaksi.

Solitalle myönnettiin EMEA Partner of the Year -palkinto sekä edelläkävijätyöstään, laadukkaista tietovarastointiratkaisuistaan että sitoutumisestaan asiantuntijoiden kouluttamiseen ja tapahtumiin. Solita on omaksunut nopeasti uusimpia teknologiaratkaisuja tietovarastoinnin ja pilvipalvelujen saralla ja pyrkii tarjoamaan asiakkailleen kuhunkin tarpeeseen aina parasta vaihtoehtoa huomioiden myös viimeisimmät teknologiaratkaisut, kuten Snowflake. Tunnustus jaettiin Snowflaken tapahtumassa Lontoossa.

”On suuri kunnia saada Snowflaken Vuoden kumppani -tunnustus ja olemme siitä ylpeitä. Haluamme jatkossakin auttaa helpottamaan asiakasyritystemme dataohjautuvaa elämää yhdessä Snowflaken ja muiden kumppaniemme kanssa. Monissa yrityksissä aletaan vasta nyt ymmärtää datan strateginen merkitys ja liiketoiminnalliset mahdollisuudet. Yritykset kuten Snowflake ja heidän ketterä, pilvipohjainen tietovarastointiarkkitehtuurinsa auttavat nopeuttamaan datastrategioiden toteuttamista monen kokoisissa yrityksissä”, kommentoi Data- ja Cloud-liiketoimintaa vetävä johtaja Pekka Ahola.

Uudentyyppiset tietovarastoratkaisut ovat saavuttaneet nopeasti suosiota ja sekä Solita että Snowflake ovat kasvaneet voimakkaasti viime vuosina. Vuonna 2018 Snowflake yli kolminkertaisti liikevaihtonsa ja asiakaskuntansa.

Solita rekrytoi parhaillaan osaajia sekä data architect- että data engineer-tehtäviin rakentamaan pilvipohjaisia tietovarastointiratkaisuja Suomessa, Ruotsissa, Virossa ja Saksassa. Katso avoimet työpaikkamme.

Lisätietoja:
Solita, Senior Vice President Pekka Ahola, p. +358 50 3644 226, [email protected]

Solita
Solita on suomalainen teknologia-, strategia- ja designyritys. Valjastamme ihmisymmärryksen ja älykkäät teknologiaratkaisut palvelemaan parempaa elämää. Olemme muutosvoima, joka luo uusia toimintatapoja, palveluja ja teknologiaratkaisuja uudistaen yrityksiä ja yhteiskuntaa. Solita työllistää yli 750 strategisen konsultoinnin, palvelumuotoilun, digitaalisten palvelujen, AI- ja analytiikkaratkaisujen sekä pilvipalvelujen asiantuntijaa Suomessa, Ruotsissa, Virossa ja Saksassa.

Snowflake
Snowflake on ainoa täysin pilven päälle rakennettu tietovarastointiratkaisu, joka mahdollistaa yrityksille joustavan, turvallisen tiedon jakamisen ja sekuntikohtaisen hinnoittelun, kattaen useita pilvialustoja. Snowflake yhdistää tehokkaan tietovarastoinnin, big data -alustojen joustavuuden ja pilvipalvelujen notkeuden murto-osalla perinteisten ratkaisujen kustannuksista. Lue lisää.

 

Kirjoittaja

Solita