2.12.2015Uutinen

Sadan uuden solitalaisen raja rikki

Solitan vahva kasvu jatkuu. Olemme tänäkin vuonna palkanneet jo 100 uutta osaajaa toimistoillemme Helsinkiin, Tampereelle ja Ouluun. Vuoden loppuun mennessä työsopimuksen allekirjoittaneille on luvassa lahja Solitan joulupukilta: uusinta äly- ja viihdeteknologiaa, jonka voi valita Solitan digitaalisen maailman matkaoppaiden ”lelukuvastosta”. Avoimet työpaikat löydät osoitteesta www.solita.fi/hae-meille

Solitan nopea ja kannattava kasvu jatkuu voimakkaana ja yritys työllistää jo yli 380 henkilöä Helsingissä, Tampereella ja Oulussa. Vuoden 2015 liikevaihdon ennustetaan kasvavan yli 30 prosenttia. Yritys kasvoi myös viime vuonna vauhdikkaasti kasvattaen liikevaihtoaan yli 20 prosenttia ja henkilömääräänsä yli 30 prosenttia Tänä vuonna Solita on saanut jo lähes 3000 työhakemusta, joista on palkattu 100 uutta solitalaista eli noin 3 prosenttia hakijoista. Solita palkittiin aiemmin tänä vuonna Suomen kuudenneksi parhaimpana työpaikkana (Great Place to Work) sekä yhtenä Suomen nopeimmin kasvavista teknologiayrityksistä (Deloitte Technology Fast 50).

Solitan menestys lähtee intohimoisista huippuosaajista ja pidämme kiinni vahvasta yrityskulttuuristamme myös yrityksen kasvaessa. Vaihtuvuutemme on säilynyt pienenä nopeasta kasvusta huolimatta, mistä olemme erityisen iloisia.

Osaamisen kehittämistä, avoimuutta ja välittämisen kulttuuria arvostetaan

Solita tunnetaan rennosta yrityskulttuuristaan. Tuoreen tutkimuksen mukaan solitalaiset arvostavat työpaikassaan erityisesti yrityksen ja solitalaisten muutoskykyä ja nopeaa kehittymistä, yrityksen visiota, avoimuutta, joustavuutta, vastuun jakamista sekä hyviä työkavereita. Yritys panostaa vahvasti muun muassa osaamisen kehittämisyhteisöihin.

Solita rakentaa asiakkaidensa kanssa digitaalista liiketoimintaa ja sähköistä asiointia digistrategioista, konseptoinnista ja palvelumuotoilusta vaativiin teknisin toteutuksiin, integraatioihin ja ylläpitoon saakka. Solitan asiakkaisiin kuuluvat mm. Metso, Veho, Liikennevirasto ja Lassila & Tikanoja.

solita_lelukuvasto_2015_1000px

Solitan joulupukki muistaa myös uusia solitalaisia

Solitan joulupukki muistaa tänä vuonna kaikkia työntekijöitä Digitaalisen maailman matkaoppaan lelukuvastosta valittavalla lahjalla. Valittavana on hyvinvointia ja viihtyvyyttä edistävää teknologiaa, kuten Polarin ja Suunnon uusimmat urheilukellot, Bosen huipputasoiset vastamelukuulokkeet, Apple-TV ja Amazonin Kindle-lukulaite.

Rekrytoinnit jatkuvat ja avoinna on yli 10 innostavaa työpaikkaa tälläkin hetkellä. Solitan pukki muistaa lahjalla myös kaikkia vuoden loppuun mennessä työsopimuksen Solitaan allekirjoittaneita.

Katso avoimet työpaikkamme www.solita.fi/hae-meille tai lähetä avoin hakemus osoitteeseen [email protected].

Kutkuttavaa joulun odotusta!

 

 

Kirjoittaja

Solita