SOLITA OY – REKISTERISELOSTE

Tältä sivulta löydät Solita Oy:n markkinointirekisterin, rekrytointimarkkinointirekisterin sekä rekrytointirekisterin henkilötietolain 10 §:n mukaiset rekisteriselosteet.

Solita Oy:n markkinointirekisteri

Henkilötietolain 10 §:n mukainen rekisteriseloste. Päivitetty 26.5.2016.

1. Rekisterinpitäjä

Solita Oy (Y-tunnus 1060155-5)
Alvar Aallon katu 5, 00100 Helsinki
puh. 029 170 3300.

2. Yhteys rekisteriä koskevissa asioissa

Rekisteriä koskevat kysymykset tulee lähettää osoitteeseen ajankohtaista (at) solita.fi.

3. Rekisterin nimi

Solita Oy:n markkinointirekisteri

4. Rekisterin käyttötarkoitus

Solita Oy:n markkinointirekisteriä käytetään Solita Oy:n tuotteiden, palveluiden ja tapahtumien suoramarkkinointiin ja näihin rinnastettaviin toimiin.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja:

  • Nimi
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Sähköpostiosoite
  • Puhelinnumero
  • Henkilön luovuttamat muut tiedot

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Markkinointirekisterin tiedot saadaan asiakassuhteen kautta, Solita Oy:n verkkosivuilta (yhteydenottolomakkeet, materiaalilataukset, uutiskirjeen tilauslomakkeet), Solita Oy:n tapahtumiin ilmoittautumisista, sekä yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta henkilötietoja ulkopuolisille paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen rekisteristä

Tietoja voidaan poistaa ja muokata henkilön pyynnöstä. Pyynnöt osoitetaan kohdassa 2 mainittuun sähköpostiosoitteeseen.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterin käyttöoikeus on vain niillä Solita Oy:n palveluksessa olevilla henkilöillä, jotka tarvitsevat tietoja tehtävissään. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, missä rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

10. Evästeiden käyttö

Evästeet ovat pieniä käyttäjän tietokoneen kovalevylle tallennettavia tiedostoja. Evästeet helpottavat navigointia internetsivuillamme ja lisäävät käyttäjäystävällisyyttä. Internet-sivumme käyttävät evästeitä valintojesi muistamiseksi.

Evästeitä voidaan käyttää myös sen toteamiseen, onko tietokoneeltasi jo aiemmin ollut yhteys sivuillemme. Tällöin tunnistetaan vain tietokoneellasi oleva evästys. Evästeillä voidaan kerätä tietoja esimerkiksi siitä, miltä sivulta olet siirtynyt osoitteeseen, mitä www-sivujamme olet selannut ja milloin, mitä selainta käytät, mikä on näyttösi resoluutio ja käyttöjärjestelmä, sekä mikä on tietokoneesi IP-osoite eli mistä internetosoitteesta lähettämäsi tiedot tulevat ja minne ne vastaanotetaan. Tiedot eivät kerro käyttäjän nimeä tai muita henkilökohtaisia tietoja eikä käyttäjää ei voida tunnistaa pelkkien evästeiden avulla.

Jos käytät internetsivujamme, hyväksyt evästeiden käytön ja tallentamisen tietokoneellesi. Useimmat selainohjelmat hyväksyvät evästeet automaattisesti. Kävijänä sinulla on mahdollisuus estää evästeiden käyttö muuttamalla selaimesi asetuksia siten, että selain ei salli evästeiden tallentamista. Siinä tapauksessa hyväksyt, että joidenkin palveluiden osalta evästeiden käytön estäminen saattaa kuitenkin vaikuttaa palvelun toiminnallisuuteen.

Solita Oy:n rekrytointimarkkinointirekisteri

Henkilötietolain 10 §:n mukainen rekisteriseloste. Päivitetty 26.5.2016.

1. Rekisterinpitäjä

Solita Oy (Y-tunnus 1060155-5)
Alvar Aallon katu 5, 00100 Helsinki
puh. 029 170 3300

2. Yhteys rekisteriä koskevissa asioissa

Rekisteriä koskevat kysymykset tulee lähettää osoitteeseen rekry (at) solita.fi.

3. Rekisterin nimi

Solita Oy:n rekrytointimarkkinointirekisteri (”Duuniposti”)

4. Rekisterin käyttötarkoitus

Solita Oy:n rekrytointimarkkinointirekisteriä käytetään Solita Oy:n avoimien työpaikkojen suoramarkkinointiin.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri sisältää henkilön itsensä ilmoittamat:

  • Etunimi
  • Sukunimi
  • Sähköpostiosoite

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri sisältää ainoastaan henkilön itsensä luovuttamat tiedot, jotka hän on syöttänyt Solita Oy:n verkkosivuilla olevaan lomakkeeseen.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta henkilötietoja ulkopuolisille paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen rekisteristä

Henkilö voi itse päivittää antamiaan tietoja ja poistua rekisteristä suoramarkkinointiviestistä (sähköposti) löytyvien ohjeiden avulla. Toimintoihin tarvitaan internet-selain ja -yhteys.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterin käyttöoikeus on vain niillä Solita Oy:n palveluksessa olevilla henkilöillä, jotka tarvitsevat tietoja tehtävissään. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, missä rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

Solita Oy:n rekrytointirekisteri

Henkilötietolain 10 §:n mukainen rekisteriseloste. Päivitetty 21.6.2016.

1. Rekisterinpitäjä

Solita Oy (Y-tunnus 1060155-5)
Alvar Aallon katu 5, 00100 Helsinki
puh. 029 170 3300

2. Yhteys rekisteriä koskevissa asioissa

Rekisteriä koskevat kysymykset tulee lähettää osoitteeseen rekry (at) solita.fi.

3. Rekisterin nimi

Solita Oy:n rekrytointirekisteri

4. Rekisterin käyttötarkoitus

Rekisterin tarkoitus on käsitellä ja säilyttää Solita Oy:n vastaanottamia työpaikkahakemuksia. Hakija voi osoittaa hakemuksen haluamaansa työtehtävään tai jättää avoimen hakemuksen.

Työnhakijan antamia tietoja säilytetään rekisterissä kahden (2) vuoden ajan, ja niihin voidaan palata myöhempien hakujen yhteydessä. Hakijatietoja säilytetään luottamuksellisesti ja ne ovat saatavilla vain rekrytointiprosessiin osallistuville.

5. Rekisterin tietosisältö

  • Hakijan perustiedot (nimi, yhteystiedot)
  • Hakijan koulutus- ja työkokemustiedot
  • Hakijan toivomukset tulevasta työtehtävästä
  • Hakijan kokemus- ja osaamisprofiilia kuvaavat tiedot
  • Hakijan vapaamuotoisesti kirjoittamat lisätiedot

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Työnhakijat itse.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Tietoja ei luovuteta Solita Oy:n ulkopuolelle.

8. Tietojen poistaminen rekisteristä

Tietoja voidaan poistaa ja muokata henkilön pyynnöstä. Pyynnöt osoitetaan kohdassa 2 mainittuun sähköpostiosoitteeseen.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterin käyttöoikeus on vain niillä Solita Oy:n palveluksessa olevilla henkilöillä, jotka tarvitsevat tietoja tehtävissään. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, missä rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.