Open position

Turkulainen devaaja – Yliopistonkatu kutsuu

Solitalla saat vapautta, vastuuta ja vaikutusmahdollisuuksia oman mielenkiintosi mukaan. Meille voit tulla sellaisena kuin olet, valita työvälineesi sekä tavan tehdä töitä.

Etsimme Turun toimistolle ohjelmistokehityksen asiantuntijoita erilaisilla osaamistaustoilla. Voit olla taustaltasi full-stack devaaja, fronttikoodari, arkkitehti, tai ohjelmistokehityksen generalisti. Eniten meillä projekteissa viuhuu mm. Java, Clojure, Kotlin, C#, Typescript, Javascript, Clojurescript, Node.js, React, Angular, Vue.js, .NET, AWS, Azure, sekä GCP. Lisää meidän suosimista teknologioista pääset lukemaan Developer Surveystä. Näiden ohella iso syke on fiksusti tekemisessä, eli korkeatasoinen, suorastaan fanaattinen automaatio on tapamme tehdä asioita. Ketterä, jatkuva toimitus ja palauteluuppi kuuluvat myös toimintatapoihimme. Tietoturva rakennetaan sisään jo alusta alkaen. Toimimme solitalaisissa tiimeissä, meillä et siis joudu projektiin yksin. 

Turun toimistollamme työskentelee niin devaajia, datan ammattilaisia kuin cloud osaajia. Olemme vahvan osaamisen talo ja voimme helposti luvata, että meillä pääset oppimaan lisää. Osaamisen kehittäminen toteutetaan jokaiselle soveltuvimmalla tavalla, oli se sitten koulutusohjelma, sisäinen osaamisyhteisö tai muilta oppiminen. Devaajamme rakastavat kehitystyötä, mutta he myös jakavat innolla osaamistaan esimerkiksi sisäisten infosessioiden ja koodikahvien kautta. Jatkuvalla osaamisen kehittämisellä varmistamme, että meillä on mielenkiintoisia projekteja jatkossakin. Kannustamme tiimiläisiä jakamaan osaamistaan niin Solitan sisällä kuin myös ulkopuolelle. Teknologiavalinnat tiimimme saa pitkälti sopia keskenään ja se myös mahdollistaa uusien teknologioiden rantautumisen.

Merkityksellisyys on projektiemme keskiössä. Merkityksellisyys voi näkyä monissa eri muodoissa – se voi tarkoittaa esimerkiksi yhteiskunnallista vaikuttamista, uusimpia teknologioita tai loppukäyttäjän arjen helpottamista. Resurssointia teemme humaanisti ja ihmistä kuunnellen. Meille on tärkeää huomioida ihminen, asiakas ja Solita – tämän kolmion tulee olla tasapainossa, jotta jokainen hyötyy. 

Miksi Solita on hyvä vaihtoehto sinulle: 

  • Meillä jokainen saa sopivasti vastuuta ja pystyy rakentamaan polustaan omanlaisen
  • Saat miltei 400:n softa ammattilaisen tuen ympärillesi. Erilaista osaajaa on kattavasti asiaan kuin asiaan ja uuden oppimisen kynnys madaltuu
  • Saat työskennellä itsenäisesti ja omana (epä)täydellisenä itsenäsi
  • Huomioimme elämäntilanteesi ja olemme joustava sekä mukautuva työpaikka.
  • Meillä työntekijän hyvinvoinnista välitetään aidosti. Tarjolla on hyvät työsuhde-edut ja sirkushuvit. Kurkkaa esimerkiksi täältä miten tuemme työn ja vapaa-ajan tasapainoa

Näitä asioita toivomme sinulta

  • Vahvaa osaamista ohjelmistokehityksestä.
  • Arvomme välittäminen, rentous, intohimo ja rohkeus eivät tunnu sinusta vain sanahelinältä.
  • Kykyä kantaa vastuuta ja johtaa omaa työtäsi.

Rekrytointiprosessiimme kuuluu yleensä kaksi tapaamista ja ne voidaan toteuttaa sinulle sopivassa aikataulussa etäyhteyksiä hyödyntäen. Kerro meille vapaamuotoisesti itsestäsi ja intohimoistasi hakulomakkeen kautta.

Halutessasi lisätietoja kulttuurista ja työyhteisöstä saat dev-rekrytoija Josefiinalta: [email protected] 

 

#LI-remote

Apply for this Job

How do you identify yourself?

We believe in fostering a diverse and inclusive workplace.

This is why we collect this data to understand who we are reaching (and who we’re not) so we can do better at connecting with a truly diverse group of potential Solitans. 

We appreciate that the questions may be sensitive to some, please know your survey responses are secure and optional. Responding to the questions is completely voluntary and anonymous. Declining to respond will not impact your standing in the recruiting process.

I identify as *