Systemutvecklare - kom till oss och gör skillnad!

Ort

Sweden

Vill du vara med och forma framtidens tjänster för Sveriges medborgare? Vi söker nu passionerade systemutvecklare som vill bli en del av vår gemenskap. 

Ansök

Vi söker systemutvecklare som vill jobba i meningsfulla projekt. Det kan innebära att forma framtidens hälso- och sjukvårdstjänster eller att påverka framtidens energitjänster.

Vi bygger lösningar åt våra kunder både inom privat och publik sektor. Det viktiga är att våra projekt är meningsfyllda och varierade, inte att de tillhör ett visst affärsområde.

Vi fokuserar inte på enskilda individers prestationer utan allt handlar om teamarbete och om att hjälpa varandra att lyckas.

Vad vi erbjuder

 • Möjlighet att breddas och växa inom nya områden. Vi har projekt inom systemutveckling, data, moln, integrationer och service design.
 • Möjlighet att delta i andra aktiviteter än projektarbete. Det kan vara rekrytering, marknadsföring, säljstöd eller kunskapsdelning. Vi har aktiva bloggar, kompetensforum och infosessions där du kan bidra.
 • Möjlighet att vara med och påverka vilka teknologier som ska användas.
 • En människocentrerad omgivning där vi tar hand om varandra.
 • God balans mellan arbete och fritid.
 • Konkurrenskraftig lön och ett genomtänkt förmånspaket bestående av till exempel val av din egen arbetsutrustning (välj fritt mellan Linux, Mac och Windows, iPhone och Android), coaching för mentalt välbefinnande, pensionsavsättningar (även under föräldraledighet) och många fler.

Vad vi främst söker

 • Du har erfarenhet inom systemutveckling.
 • Du har erfarenhet av databaser.
 • Du har erfarenhet av att arbeta med agila metoder och van att arbeta i team.
 • Du kan arbeta på både svenska och engelska
 • Erfarenhet av att arbeta i molnmiljö är en bonus.

För oss är det viktigare att du har god utvecklingsmetodik och goda arbetssätt än att du är djupt kunnig inom vissa teknologier, och att du är villig att lära dig och ta till dig nytt. Förmågan att växa och vara nyfiken på att vilja lära sig mer är det viktigaste.

Om oss

Vi är ett nordiskt konsultbolag med fler än 1500 personer i sex länder (varav 180 i Sverige). Med vår storlek är vi tillräckligt stora för att vara en stabil arbetsgivare som vågar ta ut svängarna och samtidigt tillräckligt små för att kunna bry oss om varandra och våra kunder. Vi har bred kompetens inom systemutveckling, data, moln, integrationer och service design där rotation mellan uppdrag och teknikområden inte bara är möjlig, men även uppmuntras. Vårt bemanningsteam arbetar för att matcha våra medarbetares önskemål med tillgängliga kundprojekt. Du kommer att få en fullskalig och genomarbetad onboarding och du kommer att ha en teamledare som bryr sig om dig under din tid på Solita.

Nu satsar vi lite extra på att bygga en spännande svensk enhet för systemutveckling för att kunna bygga högkvalitativa applikationer och lösningar för stora företag och myndigheter även i Sverige.

 

Vill du veta mer?

Berätta om dig själv och dina önskemål så kan vi tillsammans ta reda på om vi passar ihop. Skicka din fritt formulerade ansökan för granskning eller kontakta rekryterande chef Fredrik ([email protected]) eller rekryteringsledare Sara Lindström ([email protected]). 

Vår rekryteringsresa består av två intervjuer. Vid den första fokuserar vi på att lära känna dig och på att presentera Solita för dig. Vid nästa tillfälle fokuserar vi på att utvärdera ditt nuvarande tekniska kunnande tillsammans med några av dina potentiella framtida kollegor. Vi strävar efter att ge dig en sanningsenlig bild av hur det är att arbeta på Solita inför ditt stora beslut.

Läs mer om Solita Health här

 

Apply for this Job

* Required
ErrorError in field.
ErrorError in field.
ErrorError in field.
ErrorError in field.
ErrorError in field.
ErrorError in field.
ErrorError in field.
How do you identify yourself?

We believe in fostering a diverse and inclusive workplace.

This is why we collect this data to understand who we are reaching (and who we’re not) so we can do better at connecting with a truly diverse group of potential Solitans. 

We appreciate that the questions may be sensitive to some, please know your survey responses are secure and optional. Responding to the questions is completely voluntary and anonymous. Declining to respond will not impact your standing in the recruiting process.

I identify as
ErrorError in field.