Open position

Solita Cloud Academy

Haluatko päästä rakentamaan asiakkaille pilviympäristöjä ja haastamaan osaamistasi vaihtelevissa asiakasprojekteissa?

Oletko kyllästynyt toistuvaan portaalin naksutteluun tai yksittäisille palvelimille kirjautumiseen? Mietitkö usein, miten kehittäjäkokemusta saisi kehitettyä? Halutko kurkistaa pellin alle? Yhteistyökumppanimme Sovelto Eduhousen kanssa autamme julkipilvestä kiinnostuneita IT-asiantuntijoita ja devaajia siirtymään kohti modernia alusta- ja infrastruktuuritekemistä. Voit tutustua yleisesti Solita Talent Academy -konseptiin täällä.

Me Solitalla työllistämme kyvykkäitä osaajia projekteihimme oppimaan julkipilven saloja ja toteuttamaan lähempää tarkastelua kestäviä ratkaisuja. Syksystä 2022 lähtien toimineessa Solita Cloud Academyssa olemme yhteistyössä Sovelto Eduhousen kanssa lisäkouluttaneet uusia julkipilvi-infran ja pilvenhallinnan ammattilaisia samalla työllistäen heidät Solitalle.

Upskilling!

Solita Cloud Academy on kolmen kuukauden palkallinen osaamiskiihdytys julkipilvialustaan, infrakoodiin, Solitan toimintamalleihin ja tarvittaviin työkaluihin. Akatemia-aikana ainoa työtehtäväsi on opiskelu ja tärkein tavoitteesi saavuttaa riittävä osaamistaso. Tehtävä on vaativa, mutta ei mahdoton ja tarjoamme parhaan mahdollisen tuen Suomen ihmisläheisimmässä työyhteisössä.

Sertifikaatteihin tähtäävän opiskelun lisäksi akatemialaiset käyvät läpi Solitan kuuluisan perehdytysohjelman sekä kouluttautuvat Solita CloudBlox -asiantuntijoiksi. Platform- tai Cloud Engineerinä Solitalla pääset rakentamaan, optimoimaan ja kehittämään moderneilla automaatiotyökaluilla turvallista ja kustannustehokasta pilvialustaa esimerkiksi Azuren päälle. Tutustu Solita CloudBloxiin!

Kolmen kuukauden mittaisen harjoitteluohjelman suoritettuaan asiantuntijat työllistyvät modernin infrastruktuuri- ja alustatyön ytimeen: asiantuntijatyö on arkkitehtuurien suunnittelua ja toteutusta. Arkkitehtuuri muodostuu erilaisista PaaS/SaaS/FaaS-komponenteista ja se toteutetaan infrakoodia kirjoittamalla, joka tallennetaan versionhallintaan ja ajetaan automatisoitujen CI/CD-putkien läpi tuotantoon ajettavaksi infrakoodiksi asti. 

Onko Solita Cloud Academy minulle sopiva?

Solita Cloud Academy on kuin tehty Sinulle, jos olet työskennellyt IT-alalla vähintään kolme vuotta, ja jos vähintään kaksi seuraavista ominaisuuksista täyttyy:

  • Olet toiminut useamman vuoden esimerkiksi järjestelmäasiantuntijana tai ohjelmistosuunnittelijana ja tunnet IT-infran eli verkot, tallennuksen, käyttöjärjestelmät ja tietoturvan vähintään perustasolla joko töiden tai harrastuneisuutesi kautta.
  • Olet työskennellyt asiantuntijana erilaisissa projekteissa. Tarinasi on erityisen kiinnostava, jos olet työskennellyt asiakasrajapinnassa toimittajien puolella.
  • Komentorivityöskentely on sinulle luontevaa ja uskot, että automatisointi on avain menestykseen. Olet skriptannut tai käyttänyt esimerkiksi Terraformia, Ansiblea tai Powershelliä.
  • Versionhallintatyöskentely on Sinulle tuttua joko koodien tai konffien tallennuksessa.

Projekteissamme edellytetään ammatillisessa kontekstissa sujuvaa suomen kielen puhe- ja kirjoitustaitoa.

Juteltaisiinko enemmän? 

Juuri nyt haemme uusia asiantuntijoita loppuvuonna alkavaan Solita Cloud Academyyn! Ensimmäisen kolmen kuukauden aikana työtehtäviin kuuluu pelkästään opiskelua ja palkka on n. 2500 euroa kuukaudessa. Akatemian ajaksi solmitaan määräaikainen sopimus. Akatemian suorittamisen jälkeen tehdään toistaiseksi voimassa oleva työsopimus. Jokainen akatemialainen käy yhdessä esihenkilönsä kanssa palkkakeskustelun akatemian suorittamisen jälkeen. Palkka määräytyy relevantin työkokemuksen mukaan, mutta lähtöpalkka on 3800 euroa kuukaudessa.

Cloud Academyyn haet täyttämällä tietosi ja lisäämällä CV:si tai linkin LinkedIn-profiiliisi tällä sivulla olevalla lomakkeella ja vastaamalla hakulomakkeessa olevaan kysymykseen suomeksi

Lisätietoa hakemisesta ja akatemiasta voit kysyä sähköpostitse Johanna Lintuselta ([email protected]) Huomioithan ystävällisesti loma-ajasta johtuvat viiveet rekrytointiprosessissa. 

Pssssst. Jos sinulla on jo pilviasiantuntijaosaamista, voit hakea meille myös suoraan pilviasiantuntijan tehtäviin vaikkapa tähän ilmoitukseen vastaamalla 🙂

Apply for this Job

How do you identify yourself?

We believe in fostering a diverse and inclusive workplace.

This is why we collect this data to understand who we are reaching (and who we’re not) so we can do better at connecting with a truly diverse group of potential Solitans. 

We appreciate that the questions may be sensitive to some, please know your survey responses are secure and optional. Responding to the questions is completely voluntary and anonymous. Declining to respond will not impact your standing in the recruiting process.

I identify as *

By submitting application, I understand that my personal data will be used by Solita Group to manage the recruitment process and evaluate my suitability for employment.

Read more about Solita’s data protection practices in recruitment context.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.