Senior Service Designer - Digital Design

Location

Finland

Haluaisitko työskennellä Suomen monipuolisimmassa suunnittelijayhteisössä yhdessä kokeneiden suunnittelijoiden kanssa? Arvostatko työssäsi hyvää tiimiä, työrauhaa ja merkityksellisiä projekteja? 

Apply

Vastuullisena digisuunnittelijana ohjaat toteutuskokonaisuutta ja osallistut suunnitteluun konseptoinnin osalta tai laajemminkin. Valituissa asiakkuuksissa suunnittelet kokonaisvaltaisia palvelukonsepteja luotsaamalla työpajoja, haastattelemalla loppuasiakkaita ja mallintamalla uusia liiketoimintakonsepteja. Havainnollistat ideasi prototyypeiksi joko piirtäen tai digitaalisesti. Kannat vastuuta hankkeen onnistumisesta alkumetreiltä aina maaliin saakka erinomaisen palvelukokemuksen aikaansaamiseksi. Olet tarvittaessa valmis luopumaan omista ideoistasi asiakasymmärryksestä saadun tiedon perusteella.

Projekteissa työskentelet yhdessä kokeneiden asiakasymmärryksen ja etnografian, tekoälyn ja datan, visuaalisen suunnittelun, käyttäjäkokemuksen, palveluliiketoiminnan kehittämisen sekä ohjelmistokehityksen ammattilaisten kanssa.

Meillä pääset tekemään yhteiskunnallisesti merkityksellisiä projekteja useilla eri toimialoilla (mm. terveys- ja hyvinvointi, liikenne). Työsi lopputulos voi näyttää vaikkapa seuraavilta Case Fortum, Case Koronavilkku ja Case UPM. Tai se voi olla oma, vielä toteuttamaton unelmaprojektisi.

Miksi tulisit meille töihin?

  • Meillä voit keskittyä olennaiseen. Meillä sinun ei tarvitse käyttää energiaasi asiakaslähtöisen suunnittelun sisäiseen myyntityöhön
  • Tulet oppimaan valtavasti monipuolisen suunnittelijayhteisömme jäseniltä. Meillä työskentelee palvelumuotoiluammattilaisten lisäksi mm. antropologi, etnografi, SAFA-arkkitehti, ammattikuvittaja ja psykologi
  • Olemme ihmis- ja perheystävällinen työpaikka. Työsuunnittelun asiantuntijat Petteri ja Tero auttavat sinua pitämään huolta työn ja vapaa-ajan tasapainosta. Elämässä välillä yllättäenkin eteen tulevien vaikeiden tilanteiden varalle tarjoamme valmentajan tukea.

Mitä toivomme sinulta?

  • 5+ vuoden kokemusta vastaavista palvelumuotoilun tehtävistä suunnittelijan roolissa digitaalisessa ja/tai fyysisessä maailmassa suunnittelutoimistossa tai in-house roolissa
  • Haluat tehdä vaikuttavia projekteja, joista syntyy konkreettisia tuloksia
  • Työyhteisömme rikastamista ja haastamista tuomalla mukanasi osaamisesi ja tuoreen näkökulman

Haluamme kuulla sinusta lisää!

  • Kerro itsestäsi, osaamisestasi ja mikä sai sinut innostumaan tästä tehtävästä. Lähetä itsesi näköinen yhteydenotto 5.8.2022 mennessä.
  • Vastaamme jokaiselle hakijalle henkilökohtaisesti ja potentiaalisimmat hakijat jututamme lähtökohtaisesti etänä tapahtuvassa haastattelussa. Rekrytoinnin aikana pääset tapaamaan myös tulevia tiimikavereitasi. Etsimme ensisijaisesti oikeaa henkilöä ja molemminpuolista matchia, joten työsuhteen aloituksesta voidaan sopia joustavasti. 
  • Huomaathan, että aloitamme hakemusten käsittelyn ja mahdolliset haastattelut jo kesäkuussa,  lomailemme heinäkuun ja jatkamme haastatteluita elokuussa.

Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Sannalta p. 050 336 0202 / [email protected] tai Suvilta p. 040 868 2390 / [email protected] 

Lisätietoja Solitasta työpaikkana voit kysyä Elinalta p. 050 486 9482 / [email protected]

Solita on suomalainen teknologia-, data- ja designyritys. Valjastamme ihmisymmärryksen ja älykkäät teknologiaratkaisut palvelemaan parempaa elämää. Olemme muutosvoima, joka luo uusia toimintatapoja, palveluja ja teknologiaratkaisuja uudistaen yrityksiä ja yhteiskuntaa. Solita työllistää jo yli 1100 strategisen konsultoinnin, palvelumuotoilun, digitaalisten palvelujen, AI- ja analytiikkaratkaisujen sekä pilvipalvelujen asiantuntijaa Suomessa, Ruotsissa, Tanskassa, Virossa, Saksassa ja Belgiassa.