Senior Cyber Security Specialist

Sijainti

Helsinki, Lahti, Oulu, Tampere, Turku

Tietoturvapalveluidemme kysyntä jatkaa kasvuaan ja sen vuoksi haemme joukkoomme juuri sinua, tietoturvatestauksesta innostuva Senior Cyber Security Specialist. 

Hae

Pääset työskentelemään mielenkiintoisissa asiakkuuksissa yhteiskunnan kannalta merkittävien järjestelmien parissa, testaten ja varmistaen tietoturvalliset toteutukset. Vuonna 2019 lanseerasimme Solita WhiteHat -palvelun, jonka ympärille olemme rakentaneet tietoturvapalveluitamme. WhiteHat-palvelun avulla autamme asiakkaitamme proaktiivisesti havaitsemaan ja mitigoimaan potentiaaliset hyökkäysvektorit ennen kuin tilanne eskaloituu.

WhiteHat on käytössä muun muassa Skanskalla ja NEOTilla ja lisäksi toimitamme asiakkaillemme jatkuvasti erilaisia palvelukokonaisuuksia uhkamallinnuksesta aina tietoturvatestaukseen ja jatkuvaan tietoturvan hallintaan. Solitan muita asiakkaita ovat muun muassa HSL, Amer Sports, Eduskunta – tutustu case-kuvauksiimme täällä: solita.fi/asiakkaat/ ja lue lisää WhiteHatista.

Miksi meille kannattaisi tulla töihin?

  • Saat keskittyä täysillä itse asiaan – valkohattuhakkerointiin.
  • Pääset mukaan rakentamaan tiimiämme ja jättämään oman kädenjälkesi tietoturvaliiketoimintaamme. Samalla nautit yli 20 vuotta alalla toimineen ja menestyvän kotimaisen yrityksen vakaudesta ja eduista.
  • Halutessasi pääset kehittämään osaamistasi laajasti Solitan kasvavan ja kansainvälisen yli tuhannen cloud-, data-, dev- ja design-asiantuntijan yhteisössä
  • Uniikki WhiteHat-palvelukonsepti. Asiakkaiden vaihtelevat järjestelmät pitävät sen sijaan huolen siitä, että päivät eivät käy tylsiksi.
  • Tarjoamme inhimillisen työskentelykulttuurin, laajat työsuhde-edut, viihtyisät toimitilat, tekemisen vapautta ja vastuuta.

Odotuksemme sinulle, Senior Cyber Security Specialist

Etsimme teknisesti kyvykästä ja kokemusta kartuttanutta kyberturvallisuusasiantuntijaa, jolta teknisen toteutuksen lisäksi luonnistuu asiakkaiden kanssa kommunikointi ja toiminnan kehittäminen. Työ on lähes 100% asiakkaille tehtävää työtä ja vastaan voi tulla mitä erilaisempia asiakkaiden järjestelmiä, joten hyvää viestinnällistä pelisilmää ja joustavuutta tarvitaan. Ymmärrät tietoturvatestauksen viitekehykset (OWASP, PTES, NIST) ja tietoturvallisen sovelluskehityksen menetelmät ovat sinulle tuttuja.

Osaamisen ja kokemuksen suhteen painotamme seuraavia avainsanoja: penetration testing, vulnerability research, incident mitigation. Tietoturvasertifikaatit (OSCP/OSCE/OSWE) ovat nice-to-have-osastoa.

Hae Solitalle

  • Kerro meille vapaamuotoisesti itsestäsi ja osaamisestasi laittamalla viestiä alla olevasta painikkeesta 13.4. mennessä. Olemme yhteydessä jokaiseen hakijaan henkilökohtaisesti. Työnteon sijainnin suhteen olemme joustavia.

Halutessasi lisätietoja