Open position

Security Specialist / Consultant

Haluatko tehdä yhteiskunnastamme tietoturvallisemman? Tule Solitalle osaksi tietoturavatiimiä työskentelemään merkityksellisissä projekteissa!

Haemme osaavaan ja kasvavaan tietoturvayhteisöömme konsultoinnista ja toiminnan kehittämisestä syttyviä asiantuntijoita. Tarjoamme mahdollisuuden päästä suojaamaan asiakkaidemme liiketoimintaa kehittyvässä ja mutkattomassa työyhteisössä. 

Meillä pääset käyttämään vahvuuksiasi ja osaamistasi asiakkaidemme toiminnan suojaamiseen ja samalla kehittämään osaamistasi edelleen. Voit olla painotukseltasi esimerkiksi hallinnollisen tietoturvan asiantuntija, joka auttaa organisaatioita toimimaan tietoturvallisesti tai esimerkiksi pilvi- ja sovellusympäristöt tunteva asiantuntija, joka ei kavahda käsien saveen laittamista tietoturvatestauksenkaan merkeissä. 

Roolissasi olet tekemisissä niin liiketoiminta- kuin huoltovarmuuskriittisten ympäristöjen kanssa ja odotamme, että osaat kääntää tekemäsi havainnot liiketoiminnan riskeiksi ja pystyt ohjaamaan asiakasta riskien hallinnassa ja mitigoinnissa. 

Toivomme sinulta kokemusta yleisesti käytetyistä viitekehyksistä kuten ISO27000-perheen standardit, NISTin tai OWASPin viitekehykset tai pilvimaailman viitekehykset (Well Architected Framework, Cloud Adoption Framework) sekä tietoturvalliset kehitysmenetelmät tai työkalut. Sertifikaatit eivät ole pakollisia, mutta arvostamme jos sinulla on jo plakkarissa jokin alla olevista: 

  • CISSP, CISM, CISA 
  • ISO 27001 Lead Auditor 
  • Offensive Security sertifiointi 
  • Microsoft SC-100/SC-300/AZ-500 
  • AWS Security Specialty 

Lisäksi odotamme sinulta sujuvia kommunikointitaitoja, kehitysmyönteisyyttä ja joustavuutta sekä kykyä mukautua erilaisten asiakasprojektien vaatimuksiin. 

Mitä tarjoamme sinulle? 

  • Pääset mukaan rakentamaan tiimiämme ja jättämään oman kädenjälkesi tietoturvaliiketoimintaamme
  • Välittämistä, luottamusta, vapautta ja vastuuta. Monimuotoisessa yhteisössämme voit olla oma itsesi.  
  • Joustavan työn: Me Solitalla ymmärrämme, että elämässä on muutakin kuin työ, ja meillä osaajat saavat esimerkiksi vapaasti valita milloin ja mistä työskentelevät. 
  • Kiinteä kuukausipalkkamallimme tukee osaamisen kehittämistä, yhdessä tekemistä ja toinen toistemme auttamista. 
  • Loistavat edut: saat valita laitteesi (PC Windowsilla/Linuxilla tai Applen Mac sekä haluamasi puhelin), käytössäsi on erittäin laaja työterveys, pääset halutessasi rentoutumaan hierontaan, saat käyttöösi kattavat ja joustavat Edenred-edut aina lounaista hammaslääkäriin, voit hyödyntää pyöräetuamme, keskustella in-house coachiemme kanssa ja lisäksi eduistamme löytyy myös kuntosali (Tre & Hki), vapaa-ajan tapaturmavakuutus, mahdollisuus lastenhoitajaan kipeälle lapselle ja paljon muuta! 

Kiinnostuitko?  

Meistä olisi mahtavaa kuulla sinusta! Lähetä meille vapaamuotoinen hakemuksesi 11.8. mennessä. Huomioithan, että kesälomakauden vuoksi hakemusten käsittelyssä voi olla pientä viivettä. Haastattelut tullaan järjestämään elokuussa. 

Olemme joustavia työajan ja työpaikan sijainnin suhteen Suomen rajojen sisällä. Työt voi aloittaa sopimuksen mukaan. Työtehtävät edellyttävät sujuvaa suomen kielen taitoa. 

Jutellaanko lisää? 

Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytoinnista vastaava Anna Halimendikov, anna.halimendikov(at)solita.fi. 

 

Apply for this Job

By submitting application, I understand that my personal data will be used by Solita Group to manage the recruitment process and evaluate my suitability for employment.

Read more about Solita’s data protection practices in recruitment context.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.