Security Specialist/Consultant

Sijainti

Finland

Haluatko tehdä yhteiskunnastamme tietoturvallisemman? Tule Solitalle osaksi Cloud Security -tiimiämme. 

Hae

Haemme osaavaan ja kasvavaan tietoturvayhteisöömme konsultoinnista ja toiminnan kehittämisestä syttyviä asiantuntijoita. Tarjoamme mahdollisuuden päästä suojaamaan asiakkaidemme liiketoimintaa kehittyvässä ja mutkattomassa työyhteisössä.

Meillä pääset käyttämään vahvuuksiasi ja osaamistasi asiakkaidemme toiminnan suojaamiseen ja samalla kehittämään osaamistasi edelleen. Voit olla painotukseltasi esimerkiksi hallinnollisen tietoturvan asiantuntija, joka auttaa organisaatioita toimimaan tietoturvallisesti tai esimerkiksi pilvi- ja sovellusympäristöt tunteva asiantuntija, joka ei kavahda käsien saveen laittamista tietoturvatestauksenkaan merkeissä.

Roolissasi olet tekemisissä niin liiketoiminta- kuin huoltovarmuuskriittistenkin ympäristöjen kanssa ja odotamme, että osaat kääntää tekemäsi havainnot liiketoiminnan riskeiksi ja pystyt ohjaamaan asiakasta riskien hallinnassa ja mitigoinnissa.

Toivomme sinulta kokemusta yleisesti käytetyistä viitekehyksistä kuten ISO27000-perheen standardit, NISTin tai OWASPin viitekehykset tai pilvimaailman viitekehykset (Well Architected Framework, Cloud Adoption Framework) sekä tietoturvalliset kehitysmenetelmät tai työkalut. Sertifikaatit eivät ole pakollisia, mutta arvostamme jos sinulla on jo plakkarissa jokin alla olevista:

  • CISSP, CISM, CISA
  • ISO 27001 Lead Auditor
  • Offensive Security sertifiointi
  • Microsoft SC-100/SC-300/AZ-500
  • AWS Security Specialty

Odotamme sinulta lisäksi sujuvia kommunikointitaitoja ja kehitysmyönteisyyttä sekä joustavuutta ja kykyä mukautua erilaisten asiakasprojektien vaatimuksiin.

Miksi meille kannattaisi tulla töihin?

  • Pääset mukaan rakentamaan tiimiämme, jättämään oman kädenjälkesi tietoturvaliiketoimintaamme ja kehittämään toimintaamme. Samalla nautit yli 20 vuotta alalla toimineen ja menestyvän kotimaisen yrityksen vakaudesta ja eduista.
  • Pääset kehittämään osaamistasi laajasti Solitan kasvavan ja kansainvälisen yli tuhannen cloud-, data-, dev- ja design-asiantuntijan yhteisössä.
  • Tarjoamme inhimillisen työskentelykulttuurin, laajat työsuhde-edut, viihtyisät toimitilat, tekemisen vapautta ja vastuuta.

Kiinnostuitko? 

Lähetä vapaamuotoinen yhteydenottosi meille. Lisätietoja tehtävästä antaa Miika Heini, [email protected] tai Saila Karonen, [email protected]. Olemme joustavia työpaikan sijainnin suhteen ja työt voi aloittaa sopimuksen mukaan. 

Twitterissä @SolitaTech löydät tech- ja dev-yhteisön asiaa. Tutustu myös blogeihimme solita.fi/blogit/.