Projektipäällikkö liikennetoimialan projekteihin Tampereelle

Sijainti

Finland

Etsimme vahvistusta liikennetiimiimme projektien ja palveluiden vetäjän muodossa. Tässä roolissa liityt Solitan yli tuhannen asiantuntijan yhteisöön, jossa yhteiset arvomme; rentous, rohkeus, intohimo ja välittäminen, näkyvät ja ohjaavat tapaamme toimia arjessa. Tukenasi on koko Solita-organisaation asiantunteva ja toisia tukeva projektipäällikköyhteisö. 

Hae

Haluaisitko keskittää aikasi ja energiasi useiden projektien sijasta yhteen hallittuun ja monipuoliseen kokonaisuuteen? Meillä et jää yksin projektisi kanssa ja mahdollisten ongelmien tullessa vastaan, apu on lähellä. Sinulla on apunasi arjessa osaava projektitiimisi, joka koostuu erilaisista ammattilaisista aina ohjelmistokehittäjistä käyttöliittymäsuunnittelijoihin. Tässäkin projektissa yhdistyy laaja osaamisemme: data-, integraatio-, pilvipalveluratkaisuista sekä palvelumuotoilusta. Voit yhteistyössä liikennetiimin kanssa vaikuttaa omaan rooliisi ja sen painotuksiin. Toivomme pidempiaikaisempaa sitoutumista liikennetiimiin, mutta myös avointa mieltä erilaisia projekteja ja toimialoja kohtaan. 

Menestyäksesi meillä projektipäällikkönä, odotamme sinulta: 

  • Säännöllistä työskentelyä liikennetiimin kanssa Tampereen toimistolla (n. 1 päivä/vko)
  • Olet ollut tiiviisti ohjaamassa projektia kehitystiimin, asiakkaan, Product Ownerin ja muiden sidosryhmien kanssa
  • Tiimityöskentely sen eri muodoissa on sinulle tuttua ja kannat vastuuta tiimin sekä yksilöiden hyvinvoinnista
  • Projektin elinkaari on sinulle tuttua. Ymmärrät mitä projektin määrittely ja käynnistäminen vaativat, ohjaat toimintaa ja asiakasta oikeaan suuntaan, varmistat projektin laadukkaan toteutuksen ja sujuvan siirron ylläpitoon sekä jatkokehitykseen
  • Vastuullasi on ollut räätälöityjen ohjelmistokehitysprojektien ohjaaminen
  • Sinulla on valmiudet ja kokemusta ketterissä projekteissa toimimisesta esimerkiksi Scrum Masterin tai Product Ownerin roolissa
  • Olet mielelläsi lähellä liiketoimintaa ja ymmärrät sen tarpeita. Liiketoiminnan lisäksi osaat ymmärtää loppukäyttäjää ja ohjata projektia tämän huomioiden

Arvostamme liikennetoimialan kokemusta tai kiinnostusta työskennellä sen parissa. Sertifikaatit eivät ole meille kaikki kaikessa, sillä luotamme kokemukseesi. Tuemme monipuolisesti jatkuvaa oppimista, ja meillä pääset mm. suorittamaan sertifiointeja oman kiinnostuksesi mukaan (esim. ITIL, ScM, PO, IPMA/PMP, SAFe).

Projektipäällikkömme kuvaili työtään näin

Duunia on riittävästi, mutta ei liikaa. Tekeminen ei ole pönöttävää ja töissä on kodinomaista. Tämä on positiivisesti kontaktilaji eli tapaa paljon erilaisia ihmisiä sekä organisaatioita ja hyvin monenlaista teknistä kieltä puhuvia ihmisiä. Tämä on siis hyvin vahvasti ohjaava- toteuttava- ja viestintärooli. Täällä oikeasti kaveria autetaan; meillä on osaavaa jengiä, projektipäällikön ei tarvitse olla siksi kaikkitietävä. Yhdessä katsotaan mikä sopii porukalle. Rooli on ns. Host Leader, jossa projektipäällikkö ottaa tilanteen haltuun tarvittaessa, ylläpitää keskustelua ja verkostoitumista, mutta hänen ei silti tarvitse olla kaiken keskiössä jatkuvasti. Tutustu projektipäälliköihimme sekä lue lisää heidän arjestaan blogistamme.

Mihin projektipäällikkö pääsee mukaan Solitalla?

Pääset mukaan merkittäviin, kiinnostaviin ja hyvällä tavalla haastaviin projekteihin. Kulttuurimme ja arvomaailmamme tukevat sitä, että onnistut projektissa ja pitää huolta, että viihdyt yhteisössämme. Teemme työtämme ketterästi kehittäen ja projektitiimimme ovat hyvinkin itseohjautuvia työssään. Ketteryys ja kokeilukulttuuri ovatkin keskeinen osa arkeamme –sekä tapaamme toimia. Meille on tärkeää, että jokainen voi olla oma itsensä ja kokea olonsa turvalliseksi työyhteisössä.

 

Kiinnostuitko?

Kerro meille vapaamuotoisesti taustastasi ja itsestäsi. Haluamme kuulla sinusta lisää ja miettiä, kuinka voisimme yhdessä päästä parhaaseen lopputulokseen. Kerro meille millaisissa ohjelmistokehitysprojekteissa olet ollut mukana ja mitkä ovat sinun intohimosi jatkossa.

Haku on auki 31.1.2023 saakka, mutta jätäthän hakemuksesi pian, sillä alamme käsittelemään hakemuksia sekä järjestämään haastatteluita jo tammikuun aikana.

 

#LI-remote

Apply for this Job

* Required
ErrorError in field.
ErrorError in field.
ErrorError in field.
ErrorError in field.
ErrorError in field.
ErrorError in field.
ErrorError in field.
How do you identify yourself?

We believe in fostering a diverse and inclusive workplace .

This is why we collect this data to understand who we are reaching (and who we’re not) so we can do better at connecting with a truly diverse group of potential Solitans. 

We appreciate that the questions may be sensitive to some, please know your survey responses are secure and optional. Responding to the questions is completely voluntary and anonymous. Declining to respond will not impact your standing in the recruiting process.

I identify as
ErrorError in field.