Projektipäällikkö data- ja analytiikkaprojekteihin

Sijainti

Finland

Etsimme nyt lisää vetäjiä Solitan dataan ja analytiikkaan keskittyville asiakasprojekteille. Projektipäällikkönä liityt yli 200 data-ammattilaisen yhteisöön, jossa Solitan arvot (rentous, rohkeus, intohimo ja välittäminen) näkyvät ja ohjaavat ihan oikeasti tekemistämme arjessa. 

Hae

Miksi meille projektipäälliköksi?

  • Olemme Suomen kovin data-osaamisen keskittymä – tutustu yhteisöömme ja data-tekemiseemme
  • Työskentelemme tyypillisesti isojen asiakkaiden kanssa aidosti vaikuttavissa hankkeissa: tutustu toteutuksiimme esimeriksi Ponsselle, Business Finlandille, Fortumille ja Väylävirastolle. Tarjoamme mahdollisuuksia myös kansainvälisissä hankkeissa.
  • Meillä et jää yksin – tukea ja apua on aina saatavilla niin kollegoilta omassa projekti- ja palvelupäällikkötiimissä, muiden osaamisalueiden työkavereilta kuin omalta esihenkilöltäsikin.

Mitä odotamme sinulta?

  • Olet kokenut IT-projektien vetäjä ja osaat kokemuksellasi tukea projektitiimiä sekä auttaa asiakasta
  • Jos omaat aiempaa kokemusta data- ja analytiikkaprojektien vetämisestä, siitä on suuresti etua
  • Tunnet ketterän kehityksen toimintatavat
  • Olet vahva viestijä ja sinulla on tarvittaessa myös rohkeutta haastaa ja ohjata asiakasta oikeaan suuntaan

Solita työnantajana

Vapautta ja vastuuta henkivä työympäristömme antaa sinulle ponnahdusalustan suuntaan, johon intohimosi sinua johdattavat. Myös sinä vaikutat siihen minkälainen yritys ja työpaikka Solita on tulevaisuudessa. Meillä opit uutta, jaat osaamistasi muille ja työskentelet erilaisissa rooleissa matkasi aikana. Vaalimme työn ja vapaa-ajan tasapainoa arjessa ihmistä kunnioittaen. 

Jutellaanko? 

Kuulisimme mielellämme lisää sinun toiveistasi ja odotuksistasi. Niiden pohjalta haluamme selvittää, voimmeko tarjota juuri sinulle sopivat seuraavat askeleet urallasi. Jätä suoraan hakemuksesi, tai kysy halutessasi lisää työskentelytavoistamme, projekteistamme ja kulttuuristamme Pekalta sähköpostitse (pekka.toppila@solita.fi) tai puhelimitse perjantaina 21.5. tai 28.5. klo 9-11 numerosta 040 754 9288.