Projektipäällikkö data-, analytiikka- ja integraatioprojekteihin

Sijainti

Finland

Etsimme nyt lisää data-, analytiikka- ja integraatioprojektien vetäjiä Solitan Connected Data -yksikköön. Tässä projektipäällikön roolissa liityt yli 300:n data ja integraatio-asiantuntijan yhteisöön, jossa yhteiset arvot; rentous, rohkeus, intohimo ja välittäminen, näkyvät ja ohjaavat tapaamme toimia arjessa. Lisäksi tukenasi on koko Solita-organisaation asiantunteva ja toisia tukeva projektipäällikkö-yhteisö. 

Hae

Mitä projektipäällikön rooli tarkoittaa Solitalla?

Projektipäällikkönä Solitan Connected Data -yksikössä vastaat asiakasprojektin toimituksesta; aina asiakassuhteen ylläpidon tehtävistä jokapäiväisiin projektin hallinnollisiin tehtäviin. Taustasi mukaan roolisi voi painottua asiakkuus-, palvelu- tai projektijohtamiseen. Tyypillisesti Solitalla data-, analytiikka- ja integraatioprojektien vetäjän rooli sisältää elementtejä sekä projektipäällikön että palvelupäällikön rooleista. Näin ollen rooliisi voi kuulua uusien hankkeiden käynnistämistä ja vauhtiin saattamista tai pidempiaikaisten projektien ja hankkeiden jatkokehitystä ja ylläpitoa. Voit myös mahdollisesti olla valmis tuotantopäällikkö tai projektipäällikön urapolulla voit kasvaa tuotantopäällikön rooliin; tuotantopäällikkönä vastaat asiakkaan kokonaistoimituksen johtamisesta. 

Lue lisää projektipäällikön arjesta Solitalla täältä.

Miksi tulisit meille johtamaan data- ja analytiikka hankkeita?

Olemme ylpeästi Suomen kovin data-osaamisen keskittymä. Toimitamme data-, analytiikka- ja data-alusta integraatioprojekteja kirjavissa muodoissa. Fokusalueesi voi löytyä esimerkiksi data science-, machine learning-, masterdata-, raportointi- tai data-alusta hankkeista. Työskentelemme isojen asiakkaiden kanssa aidosti liiketoimintaan vaikuttavissa hankkeissa. Solita toimii Suomen lisäksi Ruotsissa, Tanskassa, Saksassa, Belgiassa ja Virossa, joten tarjoamme monipuolisia uramahdollisuuksia myös kansainvälisissä projekteissa. Meillä et jää yksin – tukea ja apua on aina saatavilla niin kollegoilta omassa projekti- ja palvelupäällikkötiimissä, muiden osaamisalueiden kollegoilta, kuin myös omalta people leadiltäsi. Meillä jatkuva oppiminen on työmme keskiössä ja tarjoamme erilaisia oppimispolkuja sisäisen Growth Academymme kautta. Välitämme kollegoistamme ja haluamme sinun voivan hyvin sekä töissä että vapaa-ajalla: Tarjoamme kaikille solitalaisille keskusteluatukea Auntien kautta sekä in-house career coachausta.

Mitä odotamme sinulta?

  • Kokemusta data-, analytiikka- tai integraatioprojektien toimittamisesta
  • Kokemusta konsultoinnista ja perinteisistä projektinhallinnan tehtävistä 
  • Kokemusta isojen projektien ja hankkeiden kokonaisvaltaisesta johtamisesta ja asiakassuhteen pitkäjänteisestä ylläpidosta
  • Ketterän kehityksen toimintatapojen tuntemusta
  • Proaktiivista työskentelyotetta ja aitoa halua auttaa sekä tiimiä että asiakasta onnistumaan
  • Vahvoja viestintätaitoja – sinulla on tarvittaessa rohkeutta haastaa ja ohjata asiakasta oikeaan suuntaan
  • Kykyä ohjata ja edesauttaa hankkeita kohti tavoitteita suurella sydämellä
  • Solitan arvot kohtaavat omiesi kanssa ja nämä asiat ovat myös sinulle tärkeitä työyhteisössä; rentous, rohkeus, välittäminen & intohimo

Solita työnantajana

Vapautta ja vastuuta henkivä työympäristömme tarjoaa turvallisen ja mielekkään kattauksen monennäköisiä hankkeita. Sinä itse vaikutat siihen minkälainen yritys ja työpaikka Solita on sinulle tulevaisuudessa. Meillä opit uutta, jaat osaamistasi muille ja työskentelet erilaisissa rooleissa matkasi aikana. Vaalimme työn ja vapaa-ajan tasapainoa arjessa ja välitämme aidosti kollegoistamme.

Kiinnostuitko?

Kuulemme mielellämme lisää sinun toiveistasi ja odotuksistasi. Niiden pohjalta haluamme selvittää, voimmeko tarjota juuri sinulle sopivat seuraavat askeleet urallasi. Jätä vapaamuotoinen hakemuksesi suoraan oheisen linkin kautta ja jutellaan lisää!

Toivottavasti kuulemme sinusta pian!

 

#LI-Remote

Apply for this Job

* Required
ErrorError in field.
ErrorError in field.
ErrorError in field.
ErrorError in field.
ErrorError in field.
ErrorError in field.
ErrorError in field.
How do you identify yourself?

We believe in fostering a diverse and inclusive workplace.

This is why we collect this data to understand who we are reaching (and who we’re not) so we can do better at connecting with a truly diverse group of potential Solitans. 

We appreciate that the questions may be sensitive to some, please know your survey responses are secure and optional. Responding to the questions is completely voluntary and anonymous. Declining to respond will not impact your standing in the recruiting process.

I identify as
ErrorError in field.